Мистерията какво се е случило с млада жена, която изчезна

...
Мистерията какво се е случило с млада жена, която изчезна
Коментари Харесай

Ани Драйдън: Мистерията се задълбочава, докато ченгетата издирват изчезнала 20-годишна в Йоркширските тресавища

Мистерията какво се е случило с млада жена, която изчезна в народен парк преди повече от два месеца, се разрасна като голямо уголемение от полицейско търсене не съумя да даде никакви улики.

Ани Драйдън се качи на трен в Мидълсбъро в четвъртък, 4 януари, преди да слезе в селце в Норт Йорк Мурс. 20-годишната не е била от този момент, заради опасения, че може да си е навлечела проблеми на разходки в отдалечената блатиста околност или даже, че може даже да е в Лондон.

Разследването е стартирано за първи път от полицията в Кливланд, само че трансфериран в силите в Северен Йоркшир, откакто камерата за видеонаблюдение се появи на Ани, слизаща от влака в дребното селце Батерсби. Днес се навършват два месеца, откогато следствието беше засилено, с цел да включи по-голяма зона за търсене до село Касълтън, покрай Уитби.

Семейството й към този момент насочи обезверена молба, казвайки: „ Нямате потребност с цел да се приберем вкъщи, просто би трябвало да знаем, че си добре ". Но Mirror схваща, че макар огро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР