Мистерията жив или мъртъв е издирваният с международна заповед за

...
Мистерията жив или мъртъв е издирваният с международна заповед за
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Отвлеченото от Пепи Еврото дете върнато тайно

Мистерията жив или мъртъв е търсеният с интернационална заповед за арест Петьо Петров – Пепи Еврото се заплете още повече. Само часове, откакто из София се понесе интензивен слух, че скандалният някогашен следовател е умрял от инфаркт в частна болница в Дубай, Илия Златанов – рекетираният предприемач от „ Осемте джуджеа “, разгласи във Facebook, че Любена Павлова, някогашната брачна половинка на Пепи Еврото е получила назад сина си.

„ Върнали са й детето още преди един месец “, написа Илия Златанов, без обаче да уточтява от кое място е информацията му.  Според Златанов, Пепи Еврото не е умрял от инфаркт, а е бил погубен.

Информацията, че Пепи Еврото е получил инфаркт в ОАЕ, се появи още на 29 юни във в. „ Уикенд “. Според изданието, Петьо Петров е бил признат в частна болница в Дубай в инфарктно положение, само че животът му бил избавен от лекарите. Според източник на Lupa.bg, няколко дни по-късно Пепи Еврото е умрял, а 8-годишния му наследник е бил върнат скрито в България и предаден на майка му Любена Павлова.

Невръстният наследник на Петьо Петров и някогашната му брачна половинка Любена Павлова беше изведен незаконно от България на 30 май т.г. при бягството на някогашния следовател от страната. По-рано в същия ден беше издадена заповед за арест на Пепи Еврото, а против него бяха повдигнати обвинявания за „ насила, закани и потребление на записващи устройства без позволение “.

До бягството на Петьо Петров се стигна след поредност от трагични събития, раздрусали радикално цялата правосъдна система и довели до отстраняването на основния прокурор Иван Гешев. Преди това да се случи, Любена Павлова, нашумяла като част от рекетьорската тайфа „ Осемте джуджета “, ръководена от брачна половинка й Петьо Петров, разгласи в изявление пред Антикорупциония фонд, че след трагичен бракоразвод с него, той й лишил детето и тя не го виждала повече от година.



Любена Павлова, която е охранявана от Министерство на вътрешните работи, е получила скрито сина си още преди месец, твърди жертвата на " Осемте джуджета " Илия Златанов.

Според разкритията на Любена, мрежата за въздействие в правосъдната власт, построена към някогашния й мъж, е имала разполагаем магистрати и служители на реда на заплата. Тя приказва и за това по какъв начин Петров е влизал в ролята на медиатор, когато разнообразни хора се се опитвали да си решат проблемите с прокуратурата или пък да основат такива на други. Бандитската задруга е оперирала в закрития към този момент ресторант " Осемте джуджета ", който Петров употребил като офис. Любена Павлова разгласи и че някогашният й мъж стоял зад секс видеоклипове с нейно присъединяване – тя се снимала под негово давление, а след това той ги популяризирал, с цел да я изкара неприятна майка и да й вземе детето. Според Любена, Еврото оглупял от ревнивост, откакто научил, че тя е бременна от различен и се заканил да я ликвидира. Павлова е бременна в 6-ия месец и е сложена под защита от Министерство на вътрешните работи.

Днес стана ясно, че Любена Павлова не се е явила на разпит в Софийската градска прокуратура, а адвокатката й пратила съобщение в прокуратурата, че клиентката ѝ се намира в частна столична болница. Публично знае се, че Павлова е бременна и евентуално и с това е целесъобразно днешното ѝ отсъствие. Тя беше призована, с цел да ѝ бъде предявено обвиняването във вещно укривателство, повдигнато по-рано през седмицата по отношение на аферата " Осемте джуджета ". Павлова има наложена възбрана да напуща страната.

Във вторник тя, някогашният следовател Петьо Петров и прокурорът Дилян Деянов бяха упрекнати по делото " Осемте джуджета ". При състояние, че слухът за гибелта на Пепи Еврото се удостовери, то обвинителният акт против него ще бъде разкъсан.



Пепи Еврото и някогашната му жена са упрекнати за откраднатите 35 кг. злато от фамилия Златанови 

Петьо Петров с някогашната му брачна половинка са упрекнати, че на 23 март 2020 година в София, в съучастничество и за да набират за себе си имотна полза, укрили непознати движими движимости, златни монети, за които знаели, че са добити от другиго посредством длъжностно закононарушение. (златото на Илия Златанов, което е било отнето от сина му Явор – бел. авт.) Тяхното обвиняване е за вещно укривателство, което се санкционира с от една до шест години затвор.

Мистерията жив или мъртъв е Пепи Еврото беше коментирана и от Министерство на вътрешните работи шефа Калин Стоянов на брифинга в Министерския съвет през днешния ден следобяд. Калин Стоянов съобщи, че не може да бъде удостовери за гибелта му. Проверката обаче към този момент тече, като запитването е направено по дипломатически път, както и по линия на интернационалното полицейско съдействие.

Неяснотата към Пепи Еврото спомогна за разпространяването на различен слух – че Петров е инсценирал гибелта си и че към този момент се е сдобил с непознати документи за идентичност. Щял да прекара 2-3 години в Емирството, след което да се прибере тихомълком. Дали това е по този начин – и Министерство на вътрешните работи не знае!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР