Мистериозното място, намиращо се в Санта Круз, Калифорния, представлява нещо

...
Мистериозното място, намиращо се в Санта Круз, Калифорния, представлява нещо
Коментари Харесай

Едно мистериозно място в Калифорния се присмива на гравитацията

Мистериозното място, намиращо се в Санта Круз, Калифорния, съставлява нещо като къща на илюзиите. Тук водата тече нагоре, топките се търкалят в противоположна посока, ниските хора наподобяват на същата височина като тези по-високи от тях и хората могат да се накланят напред до 45 градуса, без да падат, написа Oddity Central.

Изглежда, че в тази къща естествените закони на гравитацията просто не работят.

Мястото в действителност е една огромна плевня, ситуирана на 150 кв. м на рид. Първоначалната концепция била да бъде построена лятна къща за отдих, само че съгласно легендите, когато архитектите се пробвали да разчертаят имота, разкрили, че инструментите им “се държат необичайно ” навръх едно съответно парче земя. Хората, които стояли на това място настояват, че загадъчна мощ наподобява ги карала да губят равновесие и да им прималява. Собствениците в последна сметка изоставили концепцията и година по-късно къщата отворила порти като туристическа атракция.

През годините редица теории се опитвали да обяснят странните случки. Едно от най-странните пояснения e, че подземен е заровена мощна система за ориентиране на НЛО-та, която преодолява законите на гравитацията. Други имат вяра, че къщата е издигната върху електромагнитно поле, а съгласно трети на мястото работят незнайни геоложки сили.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР