Мистериозно създание е било открито край брега на река в

...
Мистериозно създание е било открито край брега на река в
Коментари Харесай

Странна речна твар с човешка форма шокира интернет потребителите ВИДЕО

Мистериозно творение е било намерено край брега на река в Китай от локален риболовец. Мъжът, който бил отишъл за риба, забелязал струпалите се край брега хора, които зяпали съществото с хуманоидна форма, изхвърлено на брега.

Видео със създанието, снимано край китайската река, чието име по този начин и не се загатва, по-късно се появи в мрежата и стана същински шлагер за нула време. Клипът е бил гледан над 80 000 пъти в границите на няколко дни.

На видеото се вижда, че в началото събралата се навалица е изплашена от речното творение, само че един китаец бързо събира храброст и освен се доближава към него, а даже го взема в ръце. След като го улавя мъжът наподобява очевидно удовлетворен.

Съществото наподобява на премазана и подпухнала от водата версия на Джинджифиленото дребосъче от детската песничка — има глава, ръце и крайници... както и две изскочили очни ябълки. Когато камерата се доближава още, могат да се виждат две бели кълба от двете страни на "главата ", които припомнят очи.

И в случай че това изложение не е съумяло да провокира тръпки по тялото ви, то дано кажем също, че нещото е живо и мърда крайниците си.

"Според мен това може да е някой нов тип или пък е мутирала морска звезда ", допуска създателят на видеото.

В мненията под видеото стотици консуматори също оставят догатките си за произхода и същността на това, което рибарят е измъкнал от калните води на неназованата китайска река.

Мнение по тематиката изрича и известният английски криптозоолог Карл Шукер, съгласно който това може да е мутирала морска звезда или колония от гъби

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР