Мистериозно същество, което засега не може да бъде идентифицирано, изхвърли

...
Мистериозно същество, което засега не може да бъде идентифицирано, изхвърли
Коментари Харесай

Мистериозно чудовище изхвърли морето

Мистериозно създание, което към този момент не може да бъде разпознато, изхвърли морският прибой на плажа в Ливърпул.

Създанието е било наречено „ Аномалия на Айнсдейл “ и сега се изследва от експерти и жители, оповестяват международните издания.

Чудовището е дълго 4,5 метра. Очевидците по този начин и не съумели да видят главата. Има и още странности - друго създание е прикрепено през пъпната шнур. Най-вероятно загадъчното създание е щяло да роди. Това се отнася повече към догадките, тъй че не може да бъде доказано на 100%.

Външният тип на съществото е подобен, че като че ли кит е погълнал крава, която е изяла делфин преди гибелта си, отбелязала една от дамите на плажа, където било изхвърлено чудовището.

Друга посетителка споделя за непоносимата смрад, от която й се завил свят. Мнозина не са могли да се приближат прекомерно близо тъкмо поради миризмата.

Когато фотоси на съществото били оповестени в мрежата, потребителите почнали да се чудят какво в действителност виждат. Предположенията са разнообразни: крава, размразен мамут и други. Според един от биолозите това е разкапан кит, изхвърлен на брега.

Гръбнакът стърчи през плътта, тялото е мощно деформирано. Може би това са три разнообразни свързани елементи на кит. 

Снимки от находката са трансферирани в катедрата по морска биология в университета в Ливърпул. Може би учените ще изяснят казуса и ще дадат обикновено пояснение за находката.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР