Мистериозно нефтено петно ​​край южното крайбрежие на Англия доведе до

...
Мистериозно нефтено петно ​​край южното крайбрежие на Англия доведе до
Коментари Харесай

Мистериозно нефтено петно ​​предизвика спасяване на птици на RSPCA на фона на опасения, че повече диви животни са изложени на риск

Мистериозно нефтено леке ​​край южното крайбрежие на Англия докара до нуждата от избавяне на птици заради опасения, че по-широко леке ​​може да навреди на повече диви животни.

Експертите по дивата природа се грижат за 15 намазани с масло птици, които бяха открити край крайбрежията на Източен Съсекс и Кент в петък, 23 февруари. Спасяването пристигна, откакто RSPCA получи незабавно позвъняване, съобщаващо за птици, които са били покрити със замърсители след разлив край крайбрежията на Хейстингс.

Спасителите отидоха да приберат птиците и до момента са избавени общо осем кайра, шест бръснача и един оган. Всички птици са превозени до RSPCA Mallydams Wood Wildlife Center, покрай Хейстингс, където екипът разполага със профилирано съоръжение и умения за отнасяне на намаслени птици.

Експертите означават, че в случай че замърсителите не се отстранят от водолюбивите птици, това понижава естествена хидроизолация в оперението им, което ги излага на риск от гибел от хипотермия -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР