Мистериозно изображение, публикувано в руска социална мрежа, развълнува хиляди хора.

...
Мистериозно изображение, публикувано в руска социална мрежа, развълнува хиляди хора.
Коментари Харесай

Призрак на момиченце са появи на ученическа снимка

Мистериозно изображение, оповестено в съветска обществена мрежа, развълнува хиляди хора. Снимката е направена по време на детска екскурзия в малко селце от Брянска област преди 10 години. На пръв взор тя не се разграничава по нищо от останалите туристически фотоси, само че при по-внимателно вглеждане се вижда, че нещо на нея не е напълно наред.

Сред всички позиращи малчугани има едно дете, което не е като останалите, а най-шокиращото е, че никой от присъстващите на фотографията не го помни.

Интересно е, че фотографията е направена през август 2007 година, а чак в този момент загадъчното момиченце е видяно. Младежите, които през оня летен ден са се снимали за спомен, са безапелационни, че тайнственото дете не е било разпознато от никого.

 Снимка със загадъчното дете Снимка: esoreiter

Няма по какъв начин то да е попаднало инцидентно на фотографията, тъй като все някого е щяло да му направи усещане неговото наличие, написа esoreiter. Но нито учители, нито възпитаници имат концепция по какъв начин момиченцето се е озовало измежду тях.

Странното в тази ситуация е единствено появяването на хлапето, само че и методът, по който то наподобява. Детето е извънредно неясно и със страховито лице, по което се чете болежка. То е със спусната коса, която съвсем прикрива лицето му и със старинна бяла риза.

Докато останалите малчугани гледат напред, то е загледано настрана и като че ли въобще не взе участие в общото забавление. Всичко това навежда тогавашните възпитаници на мисълта, че в оня летен ден измежду тях се е разхождал фантом.

Останалите участници в фрагмента не знаят историята на духа и не могат да кажат каква е повода той да броди измежду тях. Появата му на повече от една фотография обаче изрично демонстрира, че не става въпрос за случайност, а за феномен.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР