Мистериозна смърт на шампионка по спортни бални танци разтърси Русия.

...
Мистериозна смърт на шампионка по спортни бални танци разтърси Русия.
Коментари Харесай

Мистериозна смърт на шампионка разтърси Русия

Мистериозна гибел на шампионка по спортни бални танци раздруса Русия. Лекарите допускат, че 17-годишното момиче е имало някакво рядко, генетично заболяване, което е унищожило нервната система.

Виктория Курепина се разболяла ненадейно през февруари 2019 година. Това станало след края на шампионат в Тверска област, на което дружно с колегата си станала първа. Ден по-късно усетила, че ѝ става неприятно.

За малко повече от месец спортистката се трансформирала, отслабнала, оплаквала се от неприятен сън, кашлица, болежка в мускулите, нарушена съгласуваност.

Постепенно почнала да поддържа висока температура, престанала да върви, да се храни, да беседва. Лекарите просто вдигали ръце, правили разнообразни проучвания, само че по този начин и не могли да открият точната диагноза. Много от тях даже считали, че Виктория има психични проблеми или пък страда от шизофрения.

През пролетта на 2020 година тя трябвало да лети за Германия, където дали обещание да ѝ оказват помощ. Парите за лекуването събрала в обществените мрежи. Но поради пандемията границите се оказали затворени и по този начин и не се стигнало до възобновяване. Виктория издъхнала на 6 юли, без никой да даде пояснение от какво е била болна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР