Мистериозна и зловеща катастрофа се е разиграла вчера на Северната

...
Мистериозна и зловеща катастрофа се е разиграла вчера на Северната
Коментари Харесай

Ауди целенасочено помля сеат на пътя, след това изчезна

Мистериозна и злокобна злополука се е разиграла през вчерашния ден на Северната скоростна дъга край София. Инцидентът е станал в посока Казичене при Бенковски. Това излиза наяве от пост на мъж на има Дани Зафиров във фейсбук групата „ Видяно в София “, написа trafficnews.bg.

Той е родственик на тежко потърпевшия мъж, пътувал в смазаната до неразбираемост кола. Според него провинен е тузарско Ауди А3, което целеустремено ги е блъснало, написа Блитз.



Но ето какво описа мъжа за злокобния случай (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„ Здравейте, пиша с голяма молба към всички които могат да оказват помощ!!!!! На 17.05.2018 към 5.30/5.40 сутринта мои родственик движещ се по Северна скоростна дъга посока Казичене при Бенковски и Кубратово...бива избутан в задницата от Ауди А3 към 2000 г цвят Сив. След чукването колата ни се завърта удря се няколко пъти и пада в дерето...Аудито обаче изчезва!!!!! Момчето е в тежко положение с контузии.  Моля за достоверна информация в случай че някой е участвал по време на удара да даде повече информация и най-важното НОМЕРА НА АВТОМОБИЛА Повтарям сива audi a3 1998-2001 година... Нашата кола е Seat toledo сива на цвят!!! Почти несъмнено е че удара е тенденциозен и би трябвало да си понесе следствията виновника...

ПРЕДЛАГАМЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!!!!!!! За връзка: 0898310125 или персонално известие МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ!!!!!!!!!!!! “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР