Мистериоза пирамида, скрита в имението Балморал на крал Чарлз, крие

...
Мистериоза пирамида, скрита в имението Балморал на крал Чарлз, крие
Коментари Харесай

Каква е историята на мистериозната пирамида, скрита в имението на крал Чарлз

Мистериоза пирамида, скрита в имението Балморал на крал Чарлз, крие сърцераздирателна загадка зад себе си. 

Домът на краля на Англия е хазаин на куп каменни блокове, които не са толкоз огромни, колкото пирамидите в Египет, само че сигурно са неповторими. Наречена Prince Albert’s Cairn, пирамидата е отдадена на брачна половинка на починалата кралица Виктория.

Cairn (кеърн), което на келтски е термин, употребен за изложение на конструкция, направена от подредени камъни, са забелязвани по света от епохи. Тази тук по-специално обаче пази сърцераздирателна загадка.

Посветена на починалия принц Алберт, който умря на 42-годишна възраст, структурата е поръчана от скърбящата кралица Виктория. Надпис върху пирамидата удостоверява нейното разрушено сърце.

Той гласи: „ За скъпата памет на АЛБЪРТ, великият и добър принц-консорт. Издигнат от неговата вдовица с разрушено сърце ВИКТОРИЯ. Р. – 21 август 1862 година “

Алберт умря прибързано на 42-годишна възраст след заразяване с коремен тиф. Въпреки че структурата на камък в Балморал е отдадена на принца, тялото му не се обитава в могилата от каменни блокове. Вместо това той положен да почива във Frogmore House & Gardens в Уиндзор, оповестява The Sun.

Няколко други кеърни са основани, с цел да отпразнуват браковете на децата на кралица Виктория. Кралската принцеса, принц Албърт Едуард, принцеса Алис, принцеса Хелена, принцеса Луиз, принц Артър, принц Леополд и принцеса Беатрис - всички получиха кеърни.



С шест благи пешком пред тези, които желаят да видят кеърна на принц Албърт, цялостното пътешестване би трябвало да отнеме към два до три часа. Имотът завоюва благоволението и на други членове на кралското семейство.

Принцеса Беатрис сподели за шотландската резиденция: „ Това е най-красивото място на земята, мисля, че баба е най-щастлива там. Тя в действителност, в действителност обича планините. "  

Покойната кралица постоянно посещава имението Балморал и живее там през последните години от ръководството си.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР