Мистериите в семейство Тръмп са не една и две. Любопитство

...
Мистериите в семейство Тръмп са не една и две. Любопитство
Коментари Харесай

Тайните прякори на Мелания и Иванка Тръмп

Мистериите в семейство Тръмп са не една и две. Любопитство провокира както брака на Доналд и Мелания, по този начин и взаимоотношенията сред Първата дама и нейната доведена щерка Иванка .

Новата биографична книга The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump, която излезе от щемпел преди дни, разкрива нови детайлности за връзката сред двете обичани дами на американския президент.

В изданието се приказва за напрежение сред Мелания и Иванка, което като че ли не може да ни изненада. Една от ябълките на раздора сред двете е желанието на дъщерята на президента да трансформира офиса на Първата дама в Белия дом в офис на Първото семейство (т.е. и неин).
 Снимка 484156

Освен това, Иванка се е възползвала от всяко неявяване на Мелания , с цел да се порадва на всички улеснения на Белия дом, като че ли си е вкъщи. Държала се е пренебрежително и с личния състав, което по никакъв начин не се харесва на мащехата й.
 Мелания Тръмп, Доналд Тръмп, The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump и нови детайлности за връзките им
Когато Мелания пази мъжкото достолепие на Доналд

На това семейство в никакъв случай не му е скучно

Най-изненадващи обаче сигурно са прякорите, които двете употребяват в връзката между тях. Според източници, представени в книгата, Иванка се е обръщала към Мелания с " Портрета " (защото доста малко говори), а Първата дама я е наричала " Принцесата " (вероятно тъй като е много разглезена), написа Business Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР