Мистериите на Мис Фишър“ е сред топ заглавията, белязали старта

...
Мистериите на Мис Фишър“ е сред топ заглавията, белязали старта
Коментари Харесай

Нейтън Пейдж: `Мистериите на Мис Фишър` накара фенове от цял свят да идват до Австралия, за да ме гледат

„ Мистериите на Мис Фишър “ е измежду топ заглавията, белязали старта на Epic Drama – най-новият член на фамилията на Viasat History и TV1000. Култовата крими поредност е в ефира на Epic Drama всеки ден от 21:00. Сюжетът в резюме. Еси Дейвис е Мис Фрин Фишър – дама, която избира да не прекарва следобедите си в бродерия и злословия, а в разплитане на всевъзможни пъзели. Тя е детективът, промъкващ се по задните улички, в джазклубовете и божествените имения на 1920-те, с цел да се бори с несправедливостите, въоръжена с револвера си с перлена ръкохватка и с острия си като кама разум. Пряк съизвършител в приключенията ѝ е контрольор Джак Робинсън, в чиято кожа скача австралиецът Нейтън Пейдж. Ето какво споделя той за присъединяване си в поредицата.

- Ако би трябвало да опишете героя си с три думи, то кои ще са те?

Сдържан. Мисля също по този начин, че той би трябвало да се подчини в известна степен на волята на Фрин, и това го е научило да бъде еластичен. Джак е и много подсъзнателен.

Наложи ли ви се да вършиме нещо особено, с цел да се подготвите за ролята? Например, да изкарате седмица в полицейски сектор или нещо такова?

Не. Исках да открия тишината в героя си, той трябваше да е обран и претенциозен като контрастност с емоционалността и авантюризма на Фрин. Търсех бялото в Джак, да изкарам на повърхността неговото гравитационно поле, без да е прекомерно меланхолично. Карах много колело преди старта на фотосите. Въртейки педалите мисля по-добре, пречиствам главата си. Освен това отслабнах и се разхубавих около навъртените километри, и това също оказа помощ за ролята (б.а. смее се).



В ролята на детектив Джак Робинсън СНИМКА: Epic Drama

Откриваш ли прилики сред себе си и Джак?

Честно казано, не. Има много артисти, които избират да играят себе си, или нещо близо до своя натюрел. Аз не съм от тях. Предпочитам да скоча в кожата на човек с радикално друго светоусещане и честен компас. Не ме сравнявайте с Джак, аз съм много по-скучен (б.а. смее се).

Какво е възприятието да работиш с Еси Дейвис?

Тя е прелестна. Комбинацията от това дяволито изражение и разсъдък в никакъв случай не те оставя да скучаеш, много смях падна по време на фотосите. Е, стараехме се да не обръщаме атмосферата на гимназиален ваучър със закачките си, тъй като графикът на работа бе извънредно прецизен.

Какви са отношенията между Фрин и твоя човек в действителност? Опитват ли се да преобладават един над различен, надцакват ли се като мъж и жена, до момента в който проверяват?

Да, има конфликти, и те са основни за динамичността на шоуто. Имаш два полюсни характера, които с времето си дават сметка, че с цел да бъдеш добър водач би трябвало да се научиш първо по какъв начин да следваш и да слушаш някого. Фрин и Джак са като двете страни на една и съща монета и сред тях не постоянно върви безпрепятствено, само че разграничителната линия на професионализма остава. Между тях надпреварата е просто игра.

Нейтън, по какъв начин попадна в „ Мистериите на Мис Фишър “? Тежък ли беше кастингът за ролята на Джак?

Имаше сериозна конкуренция от Англия и Австралия на прослушването в Съединени американски щати. След това продуцентите откриха Еси, извикаха мен и задачата беше да усетят екранната химия сред двата основни персонажа. Получи ни се от раз. На прима виста това наподобява обичайната формула за кастинг, само че е от извънредно значение да имаш на терен верните хора за функциите, тъй като те са основата на продукцията. Не бях работил с Еси преди, само че като всеки човек на изкуството от Сидни я познавах.



Еси Дейвис в сериала СНИМКА: Epic Drama

Харизмата на детектив Робинсън ти донесе много фенове в целия свят. Промени ли се животът ти от известността след сериала?

Не усещам особена разлика. В тази промишленост известността може да бъде развой, който въодушевява, само че може да даде и много злокобен непряк резултат. Невероятно беше да се сблъскам с отдадеността на почитателите, които предходната година летяха от Канада, Съединени американски щати и Англия, единствено с цел да ме гледат на театрална сцена в Сидни. Имах два спектакъла и не чаках сходна еуфория. Обичам да се срещам с тези хора, да им стисна ръката като паднат завесите, да усетя силата им откакто изляза от облик. Считам се за късметлия!

Бил си измежду обещаващите велосъстезатели на Австралия. Какво те накара да се откажеш от кариера в спорта и да избереш пътя на артиста?

Когато направих този избор бяха тежки времена за велосъстезателите, тъй като даже юношеските лиги бяха заляти от неразрешени стимуланти. За мен беше мъчно да остана в най-хубавата си форма, даже прочувствено, тъй като от нищото изскачаха двойно по-напомпани, освирепели хора, побеждаваха ме и още веднъж изчезваха в нищото. Дадох си сметка, че е мъчно да остана на върха на тази хранителна верига, без да посегна към медикаментите, с които всички останали злоупотребяваха. Така че просто затворих тази врата в живота си.

Любимата ти имитация на Джак?

О, не си припомням нито една сега (б.а. смее се). Докато четях сюжета си мислех Боже, това изречение е чук, ще се трансформира в лаф измежду хората!, и след това го забравях.



Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР