Мистериите и загадките в Каварна край нямат. Хотелът на известния

...
Мистериите и загадките в Каварна край нямат. Хотелът на известния
Коментари Харесай

Мистерия: Как Цуцко си докара минерална вода, а среднист стана зам.-кмет в Каварна?

Мистериите и загадките в Каварна край нямат.
 Ангелкова предложи на община Каварна да не копае край плажа през лятото  Плажът на Каварна се трансформира в строителна площадка
Хотелът на известния локален предприемач Валентин Николов по прякор Цуцко се е сдобил с минерална вода без да има открита партида във ВиК. Това съобщи пред OFFNews някогашният кмет на морския град Цонко Цонев.

Цуцко е извънредно значима фигура в Каварна откакто градоначалник на общината стана, подкрепяната от ГЕРБ и Българска социалистическа партия Нина Ставрева. Бизнесменът бе консултант на народния-представител от ръководещата партия Живко Мартинов - Суджука, който път се прочу с това, че е желал тонове сушени мръвки от колбасар " сякаш " от името на премиера Бойко Борисов.

По-рано тази година локалната община влага свои пари в плочки и канализация в хотела на Цуцко.

Каварненската веселба обаче не свършва дотук. Почти незабавно откакто са прокарани тръбите с минералната вода до хотела на Валентин Николов, шефът на локалното ВиК Йордан Йорданов, който е без приключено висше обучение, става заместник-кмет по строителството, 

В покрайнината единственият легален сондаж е за минерална вода " Извор ", който от 8 години не работи поради несъгласия сред сътрудниците - починалият Денис Ершов и Митко Събев, които не съумяха да се спогодят за собствеността във фабриката.

За това по какъв начин минералната вода, за която няма партида и не се заплащат такси за канал и филтриране, се е оказала в хотела на Цуцко има подадени сигнали до Басейнова дирекция и ВиК Добрич.

След два дни изтича срокът за подаване на предложения за концесионер на плажа в Каварна. Досега го стопанисваше точно Цуцко, който е и измежду главните обвинени за новия контракт.

OFFNews към този момент описа по какъв начин общината позволи строителство на обекта на предприемача Цуцко в разгара на летния сезон, което е изцяло неразрешено.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР