Мисля, отдавна знаем, че Сърбия ни е издухала във всякакво

...
Мисля, отдавна знаем, че Сърбия ни е издухала във всякакво
Коментари Харесай

За сръбския ”Парк де Пренс”, докато гледахме Луна

Мисля, от дълго време знаем, че Сърбия ни е издухала във всякакво футболно и спортно отношение. Само за информация - сърбите ще играят на ПЕТО международно състезание след 1994 година. Ние имаме едно (1998). От 2006 година насам сърбите играха на всяко Световно като се изключи 2010 година (четири от пет)... А Борислав Михайлов ви разправя в новия си профил във Facebook, с който ще прави гражданска война, че шампионата ни е атрактивно и е на приблизително европейско равнище

Моите връстници и по-големите от мен почитатели и сътрудници помнят какво беше през 90-те години и по-късно в българското футболно състезание. Море от сърби. При тях беше война, спасяваха се насам( тъй като беше видимо умерено и се даваха пари. В един миг обаче сърбите си подвигнаха главите и погледнаха на Запад. Натам продават, за там създават, а ние вместо сърби започнахме да внасяме плажни бразилци, след това африканци и ще стигнем и до племенни представители на някои острови.

Сърбите заработиха и макар че бяха след война, си стъпиха на краката и го направиха този футбол (а и освен - съвсем всички спортове). Ясно е, че е до нрав, до национални черти, но айде, бе, мама му остаряла - тия нашите футболни ръководители за какво не си мръднаха пръста за 30 години и не направиха нещо?!

Нали знаете през днешния ден, че в Сърбия е като народен празник. И хората си го заслужават. Те за тях стана табиет да играят на Световно състезание, но нощес го направиха типично по български, по балкански и по нашенски с марка 1993 година. Само че ние след 2 дни още веднъж ще пускаме на Емо гола. Ама другите работят, а наш Емо към този момент се отдаде на отмора и за жал не си мърдат пръстите, с цел да стигнем най-малко македонците. Дааа, и те са на бараж за Световно, а ние през днешния ден ще се молим да паднем по-малко от Швейцария.

А единствено преди 15 години всеки ден на скараджийница в Борово се въртеше Славко Матич. Да, същият, който пое Арда. И набиваше плескавици, тъй като му бях сметнал, че тъкмо 2 години върти обиколки на Панчарево и беше контузен в ЦСКА. Такива ментета сърбета имаше в България колкото искаш. Сега те не желаят да ни чуят, гледат на Запад. И си го заслужиха...

Стефан Ралчев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР