Мисля, че знам достатъчно. Мисля, че много хора знаят много

...
Мисля, че знам достатъчно. Мисля, че много хора знаят много
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова дава показания по Барселонагейт: Знам достатъчно, и други знаят, но ги е страх да говорят

Мисля, че знам задоволително. Мисля, че доста хора знаят доста по този проблем (делото Барселонагейт), просто може би ги е боязън да приказват.Това съобщи на влизане в Софийска градска прокуратура Ивайла Бакалова. Тя е призована да даде показания по " Барселонагейт ".

Дамата призна, че няколко пъти е била заплашвана, само че съобщи, че не се тормози за живота си. И съгласно нея този случай е очеваден за цяла България.

" Прокуратурата спеше и съм щастлива, че най-сетне се разсъни. Да забележим докога и по какъв начин ", сподели още Бакалова, представена от Българска телеграфна агенция.

По-късно се чака за разпит да отиде някогашният началник на „ Инса Ойл ”, а финален ще бъде разпитан някогашният началник на " Лукойл " – Валентин Златев. Показания до момента дадоха някогашният министър председател Бойко Борисов и Александър Сталийски.

Във вторник Софийската градска прокуратура изиска имунитета на Борисов.

По-рано през днешния ден шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев съобщи пред Нова ТВ, че Бакалова е основен очевидец по делото " Барселонагейт ". Според него тя знае всичко по проблема, познава хора, които са навързани най-отвътре с този случай, по тази причина се надява да каже истината

Бившата манекенка разкри, че Борислава Йовчева е желала да се мести в Дубай и някогашната мис България и помогнала за намиране на учебно заведение на детето ѝ. Това се е случило през ноември 2019 година

" (...) Ето ви едно доказателство, не за вас, а за господин Борисов, че в никакъв случай не сме желали да му навредим или да го смъкваме от власт. Сега го разясня, тъй като в последна сметка това е тип семейство за господин Борисов, макар че той отхвърля. А моето семейство е от 7 месеца в ареста ", сподели тогава тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР