Мисля, че започва осъзнаването на това, че не може да

...
Мисля, че започва осъзнаването на това, че не може да
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Ние не живеем в солидарна система като останалите страни, а разчитаме на благотворителност и на капачки

Мисля, че стартира осъзнаването на това, че не може да сме страната с най-ниските заплати, с най-ниските налози. оттова идват и най-ниските пенсии. Силно се надявам държавното управление да чуе тези хора. Това може и би трябвало да се направи тъй че българина да спре да си потегля.

Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия Ваня Григорова от КТ " Подкрепа ".

Бъдещето ни не е блестящо. Имаме тежка рецесия в опазването на здравето, в обезпечаването. Пенсионерите чакат скок на приходите, само че това няма по какъв начин да стане, уточни тя. 

Ако днешния работещ не си заплаща осигуровките, няма по какъв начин днешния пенсионер да си получи пенсията. Това е солидарна система. Но ние към този момент не разчитаме на взаимност, а на щедрост, тъй като събираме капачки. не разчитаме на обществена политика, тъй като тя постоянно е несъответстваща, а на корпоративна обществена отговорност. И до момента в който считаме тези термини за съвременни, ние ще продължаваме да се връщаме обратно, разяснява Григорова. 

Не е мъчно да се оправим. Просто би трябвало да погледнем по какъв начин го вършат цивилизованите страни, тъй като те съумяват и го вършат, уточни тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР