Мисля, че всичко е възможно в съвременния свят. На всички

...
Мисля, че всичко е възможно в съвременния свят. На всички
Коментари Харесай

Путин за евентуален конфликт между Русия и НАТО: Тогава ще бъдем на крачка от Трета световна война

Мисля, че всичко е допустимо в актуалния свят. На всички е ясно, че тогава ще бъдем на крачка от Трета международна война. Това сподели президентът на Русия Владимир Путин, отговаряйки на въпрос до каква степен е евентуален пълномащабен спор сред Русия и НАТО след оповестяването на резултатите от президентските избори, оповестяват съветски медии.

" Що се отнася до изказванията на френския президент за допустимо разполагане на западен контингент в Украйна и, че този контингент ще извършва второстепенни функционалности. Днес не е доста по-различно от това, което вършат наемниците ", е коментирал Владимир Путин.

И през днешния ден военни от страните от НАТО към този момент участват в Украйна. Там има въоръжени военни от страните от НАТО, знаем. Там чуваме както френска, по този начин и британска тирада. В това няма нищо положително, изключително за тях. Защото умират и то всеобщо. Но това не е нашият избор. Ако някой желае да прикрие вътрешнополитическите си проблеми с нападателната си външна изразителност, това е добре прочут прийом в целия свят ", е декларирал Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР