Мисля, че сме изправени пред много страшни събития от тук

...
Мисля, че сме изправени пред много страшни събития от тук
Коментари Харесай

Димо Гяуров: В действията на Путин разчетох заявки за грубо прекрояване на световния ред

" Мисля, че сме изправени пред доста страшни събития от тук нататък, тъй като това не беше съответно президентско държание на президент на огромна международна мощ ", това съобщи някогашният началник на Националната разследваща работа Димо Гяуров пред NOVA във връзка последните събития в Украйна.

" В дейностите на Путин разчетох поръчки за тотално и още по-грубо прекрояване на международния ред ", сподели той.

И добави, че вижда " мераци " за нарушение на всички открити правила от страна на съветския президент.

" Значи двете по този начин наречени републики заемат към 40-50% от двата административни региона, а още толкоз са претенциите от през вчерашния ден ", добави някогашният началник на разузнаването.

" Няма логичност да не се завземе северната част, която е окупирана от украинската армия, тъй като там са водните проблеми на всички, които живеят на юг и той няма да тръгне да взема решение казуса половинчато, а ще го реши изцяло ", добави анализаторът Боян Чуков.

От своя страна Димо Гяуров добави, че няма да бъде учудващо в случай че Владимир Путин тръгне на юг от ЛНР и ДНР.

" Според мен те доста деликатно ще преглеждат събитията и ще реагират съгласно развиването на обстановката. Китай има интерес от тези събития, тъй като по този начин Русия ще стане подвластна от нея, като това ще разреши на страната да реши част от финансовите проблеми, които има ", добави Димо Гяуров.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР