Мисля, че ще бъдем първи на изборите и не защото

...
Мисля, че ще бъдем първи на изборите и не защото
Коментари Харесай

Росица Кирова: Щом толкова много искат, Борисов ще бъде депутат

„ Мисля, че ще бъдем първи на изборите и не тъй като по този начин ми се желае, а тъй като виждам какви са настроенията на българските жители и най-много тъй като се надявам, че естествената просветеност, която българинът има, му подсказва, че в случай че продължим с тази серпантина, няма да живеем по-добре. “

Това съобщи Росица Киров от ГЕРБ-СДС в студиото на „ Добро утро, Европа “. По нейните думи високата инфлация у нас е резултат от ръководството на страната през последните две години.
Аз мисля, че новината, че отлагаме еврото е извънредно неприятен сигнал за българския бизнес, стопанска система и отражение на всичко, което се случи през последните две години. Два са проблемите, които са изтъкнати – неизпълнението на част от законодателната стратегия и инфлацията.
Кирова акцентира, че ррябва постоянен мандат на държавно управление, в случай че желаеме да влезем в еврозоната.

Кирова акцентира, че би трябвало постоянен мандат на държавно управление, в случай че желаеме да влезем в еврозоната.
И след изборите на 2 април ГЕРБ-СДС ще търси съставяне на държавно управление по евроатлантическата линия, означи Кирова.

„ Ние се надяваме, че въздействието на Демократична България в обединението с Политическа партия ще е такова, че те ще им обяснят, че би трябвало да има държавно управление. Ние бихме предложили вид, който да е гласуван в зала, тъй че българските жители да видят, че имаме предпочитание да управляваме. В 48-ото Народното събрание ГЕРБ беше единствената групировка, която предложи кабинет. 4-5 гласа не ни доближиха той да ръководи. Това сподели единствено нежеланието на всички останали да има постоянно държавно управление в България “, сподели още тя.
Виждам неистово предпочитание от страна на всички политически участници Борисов да бъде част от Народното събрание. След като толкоз доста го желаят, разбрах, че той се е съгласил и ще стане депутат. Това е въпрос на персонално негово предпочитание.
„ Аз мисля, че държавно управление може да има и с Политическа партия, и с Демократична България, с Движение за права и свободи и всяка друга политическа групировка, която е в Народното събрание, в случай че покажем предпочитание да се обединим около ясни цели. Имаме подготвеност да предложим експертно държавно управление, както се изрази Бойко Борисов през вчерашния ден, да не нервират останалите “, уточни още Кирова.

Тя уточни, че глобите по " Магнитски " не са минали през съд и няма доказателства за виновността на включените в листата.

„ Този закон не се ползва за американски жители, там не може да се приложи това без съд. С решение на Европейския съюз този закон не работи на територията на Европейски Съюз. Това обаче е политически знак за загрижеността на нашите сътрудници “, разяснява Кирова.

По нейните думи в ГЕРБ-СДС имат ясна визия по какъв начин би трябвало да наподобява правосъдната промяна.

„ За българина най-важната тематика е онази в хладилника, когато имаме постоянно държавно управление и стартираме да управляваме можем да се заемем с всяка една друга тематика “, уточни още Кирова.

Тя означи, че ГЕРБ-СДС не биха подкрепили импийчмънт на президента непременно.

„ Да, можем да подкрепим това, в случай че има съществено учредения. За момента не виждам сходни аргументи да свалим последната работеща институция у нас “, добави Кирова.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР