Мисля, че се стигна дотук, защото Има такъв народ се

...
Мисля, че се стигна дотук, защото Има такъв народ се
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Мисля, че ИТН се притесняваха от дебат и от гласуване

Мисля, че се стигна дотук, тъй като " ИТН " се притесняваха от спор, явно са се тормозили и от някакво гласоподаване, че може този кабинет да мине. Това сподели в предаването „ Лице в лице” Десислава Атанасова.

„ Поведението на госпожа Митева през днешния ден не го утвърждавам. Аз не разбирам първият човек в една парламентарна република да напусне своето най-високо място, въпреки че тя е първа измежду равни, с цел да се даде опция на една парламентарна група да не участва в решаването на проблем, който тя е основала ", добави тя.

Десислава Атанасова сподели още, че са обезпечили кворум през днешния ден, само че са счели, че решението не е правно правилно.

„ Нашите причини в пленарна зала не бяха политически, те бяха единствено юридически. Съжалявам, че нямаше задоволително опция да се приказва всъщност, а и нямаше смисъл, тъй като в предходните 2 дни ситуацията е нажежена до алено в пленарна зала. Изпитвам състрадание като човек към Пламен Николов, тъй като зад неговата номинация не застана даже неговата партия. Той беше номиниран четвърти, по този начин се говори”.

Атанасова посочи, че ГЕРБ не разисква опцията да оспори другите два мандата.

„ Ние постоянно сме заявявали, че на България сега й би трябвало устойчиво държавно управление. Призоваваме партията, на която ще бъде връчен третият мандат, да постави всички усилия”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР