„Мисля, че се получиха много добри, конкурентноспособни съчетания, като за

...
„Мисля, че се получиха много добри, конкурентноспособни съчетания, като за
Коментари Харесай

Новите съчетания на грациите са за олимпийско злато - slava.bg

„ Мисля, че се получиха доста положителни, конкурентноспособни съчетания, като за олимпийски игри. Подбрахме доста хубави музики, които ще се харесат на всички хора в България и в чужбина.

Мисля, че съчетанията са олимпийско злато “, това съобщи Весела Димитрова – старши треньор на ансамбъла по художествена гимнастика откакто получи премията за ментор номер 1 на България за 2019 година по време на церемонията „ Нощта на първенците “ проведена от Министерството на младежта и спота и Българският състезателен тотализатор.

„ Вече сме в предварителен интервал. Момичетата са здрави. Доста са стимулирани от признателността, която получиха освен от Министерството на младежта и спорта, само че и от всички хора, които посетиха нашите спектакли в страната. Дай боже да са здрави и да покажат това на което са способни през 2020 година “

Весела Димитрова изясни, че на следващия ден на ансамбъла следва вътрешен оглед на новите съчетания. Първото публично контролно ще бъде през февруари, а първото съревнование за тях ще е първата седмица на април на международната купа в Пезаро (Италия).

„ Плановете са да участваме в три международни купи – Пезаро, София и Баку и по-късно е европейското състезание в Киев “, приключи Димитрова.

Източник: БНР
Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР