Мисля, че преди Коледа ще имаме редовен кабинет. Това заяви

...
Мисля, че преди Коледа ще имаме редовен кабинет. Това заяви
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Много ме пращаха за вътрешен министър, а Рашков може само да го тестват

Мисля, че преди Коледа ще имаме постоянен кабинет. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ ген. Атанас Атанасов пред Българска национална телевизия.

След като Политическа партия са предложили Бойко Рашков, би трябвало да работим дружно. Хората не са ни изпратили да се обичаме. Изваждането на името на Бойко Рашков може да е тестване. Персоналното систематизиране на Министерски съвет още не обсъждано. Всичко останало са спекулации и тестване. Няма да позволи като ръководител на ДСБ герберски пробив в обединението „ Демократична България “, уточни той.

От Политическа партия би трябвало да ни обяснят каква е концепцията всяка партия да има вицепремиер. Ще работим това държавно управление да има колкото се може по-дълъг живот. Аз съм подготвен с цялостен пакет ограничения за промени в бранш сигурност и Министерство на вътрешните работи, с цел да не се позволява оттук насетне източване на държавни запаси “, разяснява водачът на ДСБ.

Писмото е фактически и ние търсихме мнението на нашите структури за това, което ни се предлага. Обсъждахме с Политическа партия вид за ротационен ръководител с първи ръководител Корнелия Нинова. Разбира се, че подобен вид можеше да бъде подсилен. Вчера ми направи усещане едно изявление на новия ръководител Никола Минчев, което импонира с концепциите на Демократична България – да възстановим парламентарната република, сподели още той.

90% от нашите локални структури обявиха, че би трябвало да подкрепим кабинет с мандат на „ Продължаваме промяната “. Важно е да бъде възобновен престижът на Народното събрание. Лидерите на политическите сили, които ще образуват болшинство, е добре да останат в Народното събрание, с цел да засилим парламентарния надзор. На главните политически фигури мястото им е в пленарната зала. Българските гласоподаватели ни споделиха на последния избор, че непременно желаят държавно управление и ние би трябвало да се съобразим с тях, сподели още Атанасов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР