Мисля, че правителството не трябва да пада. Това каза пред

...
Мисля, че правителството не трябва да пада. Това каза пред
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: ​Правителството не трябва да пада

Мисля, че държавното управление не би трябвало да пада. Това сподели пред публицисти вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, помолен за коментар. " Всички ме сочат мен и споделят от Каракачанов зависи.

 © Българска телеграфна агенция
Понеже през днешния ден приказваме за 125 година Вътрешна македонска революционна организация, в историята Вътрешна македонска революционна организация е имало два пъти късмет да смъква държавно управление. Единият път е 1923 година, тогава го свалихме. Сега е друга обстановката ". разяснява Каракачанов. Той посочи, че през днешния ден следобяд има съдружен съвет с сътрудниците си от Обединените патриоти, на който задълбочено и градивно ще обсъдят въпроса с възможната оставка на Валери Симеонов.
" Една година и половина се върших на " синя каска ", пробвам се да уравновесявам сред някакви настроения. Оттук нататък губим доста време. И вместо да се занимаваме с нещата, които са заложени в програмата на Обединени патриоти - по тематиката с незаконната емиграция, битовата и циганската престъпност, демографската рецесия, година и половина се занимавам с нелепости. Честно казано, стига толкоз. Ако ще работим, да работим. Ако някой желае да се кара, да се кара.
Аз не съм влезнал в политиката да бъда арбитър, влезнал съм в политиката да правя някаква работа. Който желае да има здрав разсъдък и да преценя, че общото, националното е по-важно от персоналното его, да си направи своите заключения, аз съм си направил моите. Аз повече ролята на " синя каска " няма да играя ", разяснява още Каракачанов.
Протестиращите майки се борят за правата на своите деца и мисля, че държавното управление направи доста за тях - в допълнение 150 млн.лв. Ако аз получа 150 млн.лв. за армията, ще бъда благополучен, добави още той.

Каракачанов взе участие в гала по честването на 125 год. от основаването на Вътрешна македонска революционна организация и в поклонение пред Паметника на българските революционери от Македония, Беломорска и Одринска Тракия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР