Мисля, че никой в Москва няма да предприеме огледални действия

...
Мисля, че никой в Москва няма да предприеме огледални действия
Коментари Харесай

Митрофанова: Не сме варвари

„ Мисля, че никой в Москва няма да предприеме огледални дейности против Българската православна черква. Ние не сме варвари. “

Това сподели Елеонора Митрофанова, дипломат на Москва у нас, пред ТВ канала „ Россия-24 “, представена от бТВ.

Руското Министерство на външните работи се чака да привика на диалог българския дипломат.

„ Ще бъдат подхванати дейности, несъмнено. На първо място - посланикът ще бъде извикан, ще има диалог с него “, сподели дипломатът, разяснявайки въпроса за вероятни ответни ограничения от страна на Москва по дипломатическа линия по отношение на изгонването на представители на РПЦ от България.

Припомняме, че Руската черква в София затвори порти, откакто нейният предстоятел, още един духовник и един служител бяха експулсирани от страната ни.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР