„Мисля, че не съм интересен. Много малко ме вълнува какво

...
„Мисля, че не съм интересен. Много малко ме вълнува какво
Коментари Харесай

Мангъров за ковид: Всяване на страх

„ Мисля, че не съм забавен. Много малко ме вълнува какво хората мислят за мен. Ако знаехме какъв брой малко хората мислят за нас, нямаше да се тревожим какво мислят. Не се одобрявам като рок-звезда. Но постоянно съм бил черна овца. Заради това не доближих висините на научната кариера. Близо 8 години документите ми за професор някогашният декан ги хвърляше в коша. Не мога да кажа, че не ми тежи, само че това е стена, която не можеш да преодолееш”, разяснява пред Мариян Станков – Мон Дьо по, скандалният доцент Атанас Мангъров.



Доц. Мангъров счита, че лекарите имат място в политиката, защото са най-плътно с елементарните хора и са в час със протичащото се.

Той е на мнение, че в случай че човек желае да се занимава с политика, би трябвало да остави всичко останало, което за лекарите е невероятно. За изборите през юли прогнозата на доцента е, че сюжетът от предходния избор ще се повтори.



„ Не ме обиди, че не ме поканиха в Щаба. Учуди ме, че в него бяха събрани хора, които нямаха подготвеност по въпросите, с които трябваше да се занимават. Важно беше да се резервира нормалността. Това всяване на боязън, тези утринни гробарски изказвания, това беше цялостен парадокс, това е антимедицинско. Най-учудващото беше, че това се случи по целия свят. Това, че една нелепост се прави по целия свят, не я прави по-малко глупост”, счита доцент Мангъров.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара Данъчната работа на Англия не е приела данъчната декларация на мъж, дал отговор погрешно на един от въпросите. В отговор на въпроса: " Има ли някой на… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДнес е направена значима стъпка напредВижте 7 от присъщите неща, които английското кралско семейство извършва на рождени дни21 починали и осем ранени при стихия по време на планински ултрамаратон в КитайСледващият път, когато минете около щайга ябълки, не ги подминавайтеДелото се гледаше при закрити вратаПонякога изборът на подарък за непосредствен човек (особено, в случай че става дума за другарка, родственик или дамата на сърцето ви) се оказва същинско предизвикателствоПредишният тест беше през 2019 г.Броят на дейните случаи на болестта в България понижава до 25 876 и е най-ниският от 18 февруариТунберг: Връзката ни с природата е нарушена. Връзките обаче могат да се променятНовият текст към този момент е възложен на страните-членки на СТОШаленберг: Нашата позиция е, че двустранните въпроси не би трябвало да блокират процеса по присъединяванеПърванов: Не съм аз, който ще основава ужас в лявото пространствоЗдравният министър приказва пред Диана Найденова в " Карай напряко " Пулев е одобрил напълно концепцията на КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ да обединят българската десницаВ проучването на екипа от университета на Йокохама са взели участие 250 души Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР