Мисля, че направихме всичко, което трябваше. Теодора вече е в

...
Мисля, че направихме всичко, което трябваше. Теодора вече е в
Коментари Харесай

Захариева: Теодора ще получи адекватно лечение

Мисля, че направихме всичко, което трябваше. Теодора към този момент е в България - покрай фамилията си. Това съобщи в ефира на bTV външният министър Екатерина Захариева.

Вярвам, че ще получи съответно лекуване, съобщи Захариева и добави, че схваща, че всеки търси решения. " Но приканвам хората да бъдат деликатни и да се пазят от такива хора, които по най-грозен метод се възползват от тъгата ", изясни Захариева.

Тя е при майка си, татко си и децата си, подчертава мин. Захариева. Направихме всичко допустимо, с цел да изтеглим полета по-рано, изясни външният ни министър. Тя е уверена, че в този момент и с Боян Петров всичко ще се подреди и стиска палци на акцията.

За здравословното положение на един човек би трябвало да приказва неговото семейство. До колкото знам положението й е тежко. Така Захариева разяснява положението на Теодора Маджарова. Опасенията обаче, които имахме за прехвърлянето й, са преодолени. Знаехме, че при кацане е доста рисково. Теодора се оправи с това, посочи мин. Захариева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР