Мисля, че много хора разбират, че въпросите им ще се

...
Мисля, че много хора разбират, че въпросите им ще се
Коментари Харесай

Франс Тимерманс: Разбита Европа не би могла да бъде в услуга на своите граждани

Мисля, че доста хора схващат, че въпросите им ще се решат на европейско ниво. Екологичен потенциал играе забележителна роля в това. Ако не употребявате гласа си, някой различен ще реши вместо вас. Хората от време на време са обезпокоени и обезверени. Въпросът е по какъв начин да им вдъхнем доверие. Това сподели водещият претендент на европейската левица за нов ръководител на Европейската комисия Франс Тимерманс, в предаването „ 120 минути” от Брюксел.

Той предизвести, че национализмът може да утежни нещата. "Да настройват един народ против различен. Ние сме едвам 7 на 100 от международното население. Трябва да сме дружно и да търсим общо решение ".

"Радвам се, че с актуалното държавно управление на Македония взехме решение съществени въпроси като името на страната. Отношенията сред България и Македония получиха мощен подтик. Три години и половина съм живял и работил в Русия. Тя ще е част от нашата орис. Искаме да имаме градивни връзки, само че от позиция на силата, от едно и също равнище. Да споделим дружно бъдещето на континента. Не е елементарно. Русия е сътрудник, с който мъчно се договаря. Но ние като сътрудници можем да намерим път напред. Ако искаш Европа да пази хората, то започваш със отбрана на Европа. Разбитата Европа не би могла да бъде в услуга на своите жители, акцентира Тимерманс.

"България е постигнала невероятни триумфи в битката с корупцията и върховенството на закона. Важно е да се уверим, че парите на европейските данъкоплатци се подсигурява, че най-сетне може да се усилят заплатите на хората. Трябва да има по-строги правила за консумиране на средствата. Ако харчите парите неправомерно-повече няма да получавате. Много жители са неудовлетворени, тъй като работят за малко пари. Парите не би трябвало да доближават единствено до огромните компании. Социалната Европа е бъдещето на Европа ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР