Мисля, че госпожа Нинова се е доказала като човек, който

...
Мисля, че госпожа Нинова се е доказала като човек, който
Коментари Харесай

Президентът Радев: Нинова е човек, който знае какво прави

" Мисля, че госпожа Нинова се е потвърдила като човек, който знае какво прави и носи отговорност за своите действия. Един водач на политическа партия би трябвало да се води освен от това той персонално по какъв начин се усеща, а доста значимо партията му по какъв начин се усеща и партията да бъде мощно обединена ".

Така президентът Румен Радев, повдигнат за държавен глава от Българска социалистическа партия, разяснява решението на водача на социалистите Корнелия Нинова да отдръпна оставката си като ръководител на партията.

Той приказва в пловдивското село Труд, където беше посетител за 150-годишнината на локалната черква. Преди коментара си той изясни, че не знае какво се случва на конгреса на Българска социалистическа партия, тъй като е ангажиран с празненството в селото.

Въпреки това във връзка оттеглената оставка изясни, че е доста значимо България да не остава без политическа съпротива. " Липсата ѝ ще е пагубно за нашата народна власт ", сподели Радев, представен от БНР. Той добави, че чака опозицията да е " сплотена ", тъй като не може да има власт без коректив, и добави, че не се меси в работата на нито една партия.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР