Мисля, че БСП от 4 април насам показа най-силните си

...
Мисля, че БСП от 4 април насам показа най-силните си
Коментари Харесай

Александър Симов: БСП трябваше да осигурява територия за диалог в НС

Мисля, че Българска социалистическа партия от 4 април насам сподели най-силните си качества, че е партия на разговора, на здравия разсъдък, партия, която търси мостове. Ние бяхме силата, която направи и невъзможното да се сформира постоянно ръководство. Това съобщи Александър Симов от Българска социалистическа партия в.

" Хубаво е да гласуваш за новото, само че видяхме, че те не съумяха да се схванат между тях, ние трябваше да им осигуряваме територия на разговор. Българският гласоподавател демонстрира мъдрост и това е шанса на Българска социалистическа партия ", разяснява наличието на новите партии Симов.

" Ние се борим за оптимално положително показване, ние сме длъжни да се борим за победа. Ние сме алтернативата за идващия кабинет. Новите партии се пробваха да създадат ръководство без Българска социалистическа партия. Ние сме поредна партия, нямаше по какъв начин Българска социалистическа партия да бъде заобиколена. Ние ще приказваме с партиите, които са заложили смяната в своите стратегии. Българска социалистическа партия не е партия на диктата ", сподели още Симов.

Той съобщи, че Българска социалистическа партия не слага условия за постове и имена, а за политики, които могат да се осъществят.

" Казахме, че приказваме с всички партии с изключение на с Движение за права и свободи и ГЕРБ. Ние с Движение за права и свободи и ГЕРБ няма какво да приказваме ", безапелационен бе още веднъж Александър Симов.

Симов разяснява и идните президентски избори.

" Бях подготвен да ви кажа, че проф. Герджиков е същинският конкурент на Радев. Смятах, че сред Радев и Лозан Панов може да стане същински спор. Проблемът е, че чух в това студио Лозан Панов да споделя няколко смущаващи неща. Той сподели, обяснявайки си преди време за какво Движение за права и свободи са завладяли правосъдната система, че ГЕРБ са предали естествения си сътрудник в лицето на " Демократична България ", съобщи Симов.

По думите му всяка участваща в акцията партия е декларирала, че няма такова нещо като естествено партньорство с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Винаги сме работили за Румен Радев, ние имаме представители в Инициативния комитет, твърдо стоим зад него. Ние сме партията, която откри Радев през 2016 година и му даде шанса да стане честен водач на нацията ", безапелационен бе Александър Симов от Българска социалистическа партия.

Вижте целия диалог във видеото

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР