Мисля, че беше 2016 година, когато решихме да работим дистанционно,

...
Мисля, че беше 2016 година, когато решихме да работим дистанционно,
Коментари Харесай

Български предприемач съкращава петъка с два часа за служителите си и дава неограничен платен отпуск

" Мисля, че беше 2016 година, когато взехме решение да работим отдалечено, организирахме всичко и всеки стартира да си работи от у дома. Ако е добре проведен процесът на работа, употребяват се верните софтуери, има добра конструкция, нещата се случват доста добре. " - описа пред БТВ предприемачът Ованес Ованесян.

" Искахме да дадем на хората петъците да ги отделят за себе си, да имат по-добър баланс за работа и персонален живот. Този баланс помага хората да са по-креативни и ефикасни на работа. Даваме им също безграничен заплатен отпуск, значимо е, когато са изморени, да си вземат отпуск, не да прекалят, а да са ефикасни след това на работа. 

4-дневната работна седмица е допустима. Зависи от естеството на работа. Аз избирам работните дни да са 5, само че да са по-къси, от лятото ще използван 6-часовия петък. Лятото е по-лежерен интервал. Мислим, че ще даде добър резултат. Правим го пробно и ще стане непрекъснато, в случай че резултатите са положителни. "  

" За мен това е най-хубавият метод, тъй като ми разрешава не просто сама да ръководя времето си, а и да работя откъдето си желая. Не се местя по градове ", казва Виктория Добринова, маркетинг управител на компанията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР