Мислите, че не зависи от вас дали другите ще ви

...
Мислите, че не зависи от вас дали другите ще ви
Коментари Харесай

6 навика, които ви карат да изглеждате непривлекателни в очите на другите

Мислите, че не зависи от вас дали другите ще ви харесват или не? Грешите. Поведението ви, а не вродените ви качества, дефинира отношението на другите към вас. Определени привички да вземем за пример могат да ви създадат непривлекателни в очите на близките, написа в блогпост на LinkedIn. Ето кои са те:

1. Играете си с телефона до момента в който разговаряте с някого.

Нищо не прави толкоз неприятен усещане, колкото това да си извадите телефона от джоба по средата на диалога, с цел да прочете известие или да разгледате последните изявления във Фейсбук. Когато започнете диалог, концентрирайте цялото си внимание и сила върху него. Бързо ще откриете, че диалозите са по-приятни и потребни, когато отделяте нужното внимание на вашите събеседници.

2. Прекалено сте съществени.

Хората гравитират към неподправените, занимателните и буйните персони. Въпреки това, най-страстните хора постоянно могат да наподобяват незаинтересовани от останалите, тъй като те са прекомерно погълнати от своята работа или занимание.

3. Споделяте прекалено много, прекомерно рано.

Факт е, че с цел да опознаете останалите, би трябвало да сте подготвени да споделите много неща за себе си, само че издаването на прекомерно доста детайлности и елементи от персоналния ви живот още при първото ви запознанство може да докара до доста неловки обстановки. Избягвайте да споделяте персонални проблеми и изповеди прекомерно бързо. Харесваните хора разрешават на другите да ги направляват към верния миг за шерване на персонални истории.

4. Прикрито фукане

Всички познаваме хора, които обичат да се хвалят зад маската на самоосмиване и самоирония. Обикновено това е още по-дразнещо от самохвалството, тъй като с изключение на ласкаенето на егото, то е съпроводено и от опит за заблуждаване.

5. Тесногръди сте


Ако желаете да се харесвате на другите, би трябвало да бъдете непредубедени и отворени към новите неща, тъй като това ви прави по-достъпни и забавни. Никой не желае да разисква избрана тематика с човек, който има построено мнение, неподлежащо на промени. За да елиминирате предразсъдъците, би трябвало да се поставите на мястото на другите.

6. Клюкарствате

Клюките могат да навредят на непознатата известност и да наранят нечии усеща, а може и да не се отразят по никакъв метод на одумваните хора. Едно нещо обаче е несъмнено, те ще повлияят отрицателно на вас.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР