Мислиш си, че моделките са тъпи, ама всъщност не са.

...
Мислиш си, че моделките са тъпи, ама всъщност не са.
Коментари Харесай

Съветник: Ето защо трябва да си хванеш моделка

Мислиш си, че моделките са тъпи, но в действителност не са. Това е просто опрощение на тия, на които моделстващите хипермацки не са пуснали. Затова вземи се стегни, глътни корема и си откри такава вървежна женица – позитиви има доста!

Яде малко
Тя постоянно е на някаква диета – по-лека, по-строга – и просто няма по какъв начин да отидете да ядете и тя да нагъне половин кило ребра с кило пържени картофи с доста чесън! Ще си боцка скромната салатка, след което ще остави 2/3 от наличието на чинията недокоснато. Това ще ти спести няколко лв., а и след това ще може умерено да я приканваш за секс-акробатики, ‘щото няма да има с какво да се извинява!

Опитна е
Е, каквото и да си приказваме, множеството мацки с визията на моделки са почнали ония възвратно-постъпателни придвижвания относително раничко и са понатрупали опит. Така че няма по какъв начин да го има момента, в който тя да легне като мумия и да изрече най-секси репликата „ Взьеми мЪ! “. Или най-малко шансът това да се случи е в действителност дребен.

Пътува доста
То прет-а-портета, профи ревюта, промоции на еди-коя-си марка… Истинската моделка (не тази, която се е снимала един път за прогнозата на времето в някое вестниче) се движи много по страната и в чужбина, тъй че, в случай че толкоз доста държиш, можеш да тресваш и по нещо друго.

Има яки приятелки
За това „ нещо друго “ ставаше въпрос! Имаме един другар, който има за гадже страшната моделка, подпецква едната й колежка + още някаква от друга организация! Ако оплеска нещата, не знаем по какъв начин ще се оправдава и измъква…

Облича се постоянно идеално
ОК, де – не чак постоянно, несъмнено си има ден за рошавост и вървене по спортен екип, но даже да излезете до някое непретенциозно кафе, тя постоянно е съответна и стилна (освен в случай че няма съветска жила – там цветовите комбинации и броят на аксесоарите пъклен постоянно са отвън контрол)!

Хвалба
Едно „ Бате, виждаш ли я тая, най-дългокраката – това е мойта госпожица! “ до момента в който тя дефилира по някакво необичайно дизайнерско сходство на рокля постоянно ти печели точки в обществото (макар че в случай че искаш да си голЕм тъкмо измежду тия помияри, не знаем за какво ни четеш…).

Списание/билборд/реклама
Удоволствието да видиш мацката, която честичко охка и скимти под могъщия ти мачовски натиск, на страниците на някое издание или пък по ТВ си е голЕмо. Да, знаем – самовлюбено е малко, но и ти би трябвало да се погордееш малко в случай че не със себе си, то най-малко с гаджето!

Телце
Каквото и да си приказваме, и ние като Митьо Дъ Гън желаеме дами с такива дупенца като детски барабанчета да ги порим кат’ риби и да ги тъпчем кат’ агнета! Уникални са! Определено постоянно са по-плоски от Памела, само че на някои то нас това пъклен ни подхожда! Слабички, дребноцицести и със съвършена муцка!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР