Мислили ли сте някога, че много огледала в спалнята ви

...
Мислили ли сте някога, че много огледала в спалнята ви
Коментари Харесай

13 неща, които правят дома ви мръсен и неуютен

Мислили ли сте в миналото, че доста огледала в спалнята ви могат да усилят времето ви за разчистване или че тъмните нюанси на вашите лампи могат да усилят сметката Ви за електричество? Има доста неща вкъщи, с които сме привикнали и които считаме, че са потребни. Но истината е, че те или ни карат да чистим по-често, или основават неприятна атмосфера.

Ето няколко съвета, които можете да употребявате, изключително в случай че планирате да ремонтирате къщата или жилището си.

1. Разтегателен диван

Няма действителна причина да се пробвате да спестите място, като купувате разтегателен диван вместо нормално легло. Разпъването на леглото всеки ден не е доста добра концепция, а сънят върху диван не е доста пълностоен. Освен това, тези дивани имат по-малко пространство, тъй че качеството на съня ще бъде още по-лошо заради тази причина.

Ако ще купувате нови мебели, би трябвало да си купите нормално легло с прекрасен матрак. Това легло ще остане в доста положително положение по- дълго време от дивана.

2. Събиране на найлонови торбички

Често не изхвърляме найлоновите торбички, тъй като може да се нуждаем от тях. Но един ден това ще докара до цялостна неразбория във вашия долап или мястото, на което ги държите.

По-добре е да държите найлоновите торбички в дребна кутия и да ограничите броя им до колкото може да се поберат в кутията. Купете няколко огромни торбички за извършване на покупки и сложете една от тях в чантата си, която носите на работа или в колата си, когато пазарувате. И вместо да държите голям брой найлонови торбички, ги рециклирайте.

3. Голям брой кутии

Много е комфортно да съхранявате неща в кутии. Въпреки това, постоянно използваме прекалено много кутии и даже не помним какво има в тях. В резултат на това можете да губите скъпото си време, търсейки нещо във всичките кутии.

Дрехите се съхраняват по-добре в дрешника, където имате достъп до тях по-бързо. А няколко огромни кутии са чудесни за запазване на неща, които не употребявате постоянно. Надпишете на кутиите какво съхранявате в тях.

4. Претрупана окачалка

Закачалките в коридора постоянно са цялостни, в случай че нямате единствено една връхна дреха за всички сезони. Но това е мястото, което прави първото усещане в дома ви. Ако закачалката е цялостна, къщата наподобява разхвърляна, лишава ви доста време да намерите това, което търсите и постоянно всичко пада на пода.

5. Без място за обувки

Дори и да сте деликатни с това къде си слагате обувките, в последна сметка целият кулоар ще наподобява разпилян. Също по този начин, в случай че нямате специфични шкафове за обувките си, през зимата ще има доста нечистотия в коридора ви. След това тази нечистотия се популяризира в другите стаи и би трябвало да прекарвате повече време в разчистване на жилището.

Има доста дребни шкафове за обувки, в които се съхраняват обувките във отвесно състояние. Ако имате дребен кулоар, можете да си купите подобен долап. Единственият проблем с тези шкафове е вентилацията.

6. Огромни огледала в спалнята

Големите огледала в спалните постоянно се появяват там, тъй като на доста дрешници ги има. Те могат да създадат една дребна стая да наподобява доста по-голяма. Те обаче изискват постоянно разчистване. Ако в стаята има доста слънце, прахът елементарно се вижда на огледалата.

Освен в случай че не желаете да почиствате праха няколко пъти седмично и да миете огромните огледала, поръчайте дрешник с едно или две огледала на вратите. И с цел да наподобява стаята по-голяма, можете да съчетаете цвета на дрешника с цвета на стените.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР