Мислех си кое е по-смислено - да се спори с

...
Мислех си кое е по-смислено - да се спори с
Коментари Харесай

Асим Адемов: Вместо да споря с тези, които горят маски, избрах да помогна

Мислех си кое е по-смислено - да се спори с тези, които заплашват живота ни с безотговорното си държание, с тези, които горят маски и са против всевъзможни ограничения за справяне с пандемията, или да се помогне на тези, които се борят за живота ни, губейки даже личния си живот. Избрах да оказа помощ на тези, които не жалят сили да опазят живота ни. Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община.

Той подари на болничното заведение в Гоце Делчев 350 бр. еднократни защитни костюма и 1000 бр. маски.

"Болницата в Гоце Делчев даде свидни жертви в битката против ковид, там изгубиха живота си обичани и уважавани лекари, които се бориха да опазят живота ни! Поклон пред тях и поддръжка за техните сътрудници, които не престават да са на фронта против този подъл зложелател! ", съобщи Адемов.

Както NOVINI.BG първи оповестиха Бълария ще влезе в нов непълен локдаун от петък. Затварят се учебни заведения, университети, ясли и детски градини. Преустановява се дейнсотта на търговски обекти. Аптеките и питателните магазини остават отворени. Новите ограничения влизат в действие от вечерта на 27 ноември и ще работят до 21 декември. След това ще се направи разбор и ще се реши ситуацията.

Междувременно изключителната епидемиологична конюнктура се удължава с още 2 месеца.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР