Миската вдигна летвата за следващите герои във формата - риалити

...
Миската вдигна летвата за следващите герои във формата - риалити
Коментари Харесай

Каузата на короната: Мисис България Мари Вачева промени съдби в „Смени жената“! Влиза и Емо Каменов

Миската подвигна летвата за идващите герои във формата - риалити звездата Емо Каменов и някогашна футболна брачна половинка

 

 

В следващия епизод на фамилното риалити по bTV феновете видяха размяната сред космополитната Мари и работничката Мая. Мисис България 2017 употребява присъединяване си в предаването като платформа за обществена идея и протегна ръка на скромното ромско семейство от Враца.

На хартия животът на миската във Виена е цялостна диаметралност на ежедневната битка, която Мая води за материалното оцеляване на фамилията си. Всъщност се оказва, че „ единствената разлика сред нас е стандартът на живот, финансово видяно, учуди се самата Мари Вачева след присъединяване си. Нейното отношение съумя да промени мнението на Мая за богатите, че те “не могат да влязат в нашата среда ”.

За следващ път общественият опит „ Смени дамата " освен хвърли светлина върху отношенита в актуалното българско семейство, само че и повдигна редица остри и настоящи и обществени тематики. Емоционалната замяна сред Мари и Мая разкри цената на материалното оцеляване и за какво образованието и възпитанието на децата в неравностойно състояние са единствената вяра за по-добър живот. Затова огромният залог за хора като Мая и Мариус Атанасови е положителното бъдеще на децата им. Именно страхът Изабела да не поеме по неприятен път, кара родителите й до постановат строга дисциплинираност и голям брой отговорности.

Мари Вачева е извънредно впечатлена от семейство Атанасови, с които я среща „ Смени дамата “: “Размяната не беше сложна за мен, тъй като попаднах на прелестни хора. Беше ужасно преживяване - доста прелестно и изпълнено с страсти. За мен урокът е, че можем да живеем и с малко. Те са доста сплотени и макар че са от друг етнос, намерихме общ език. “, радва се тя. Нещо повече, Мисис България 2017 даде обещание обществено още това лято да заведе новите си другари на море в България – разкош, което те не са си разрешавали в никакъв случай.

Дали Страстната седмица ще се окаже взривоопасна за новите герои във формата? Това са риалити звездата Емил Каменов – топ-„ къртицата “ във втория сезон на едноименната огромна продукция, и половинката му Ивета Талазова - някогашна футболна брачна половинка. Къде ще попадне тя и кой ще заживее с „ къртицата “, следва да разберем още тази сряда, 4 април, от 21 часа в шестия епизод на „ Смени дамата “ по bTV.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР