Миската се препича в луксозен 5-звезден ризорт заедно с възрастния

...
Миската се препича в луксозен 5-звезден ризорт заедно с възрастния
Коментари Харесай

Роси Иванова спи с дядо на Малдивите за 3 бона на нощ

Миската се препича в първокласен 5-звезден ризорт дружно с възрастния милионер.

70-годишният милионер, с който Роси Иванова движи от няколко месеца насам, се изръси над 20 000 лв. за хотел на Малдивите. Една от най-красивите носителки на купата „ Мис България “ се препича на райските острови в първокласен ризорт, където нощувката е над 3000 лв. на вечер, осведоми "Галерия ".

Макар че Роси скри мястото, на което се намира с благоверния си, наш източник ни подшушна, че става въпрос за Ну-Ну атол. Там родната миска се радва на 5-звездно обслужване и цялостно усамотение в едноспална вила със личен басейн. Комплексът разполага с 8 ресторанта, 3 бара, спа център и куп други екстри.

Роси не е от миските, които търсят непотребна показност и не обича да разяснява персоналния си живот. „ Галерия “ първа разкри за връзката й с възрастния милионер. По наша информация богаташът се занимава със земеделие и не е известен в светските среди. Годините не му личали, само че пък за сметка на това банковата сметка била изписана на осанката му. Иванова обаче се влюбила в душата му и не се вълнувала от финансовите му благоприятни условия, настояват нейни близки.

През годините русенката бе свързвана с не един и два милионера. Роси дълго време имаше проблеми със неразрешените субстанции, което й пречеше да сътвори семейство. Упорит слух гласи, че близо година се е лекувала в клиника за подвластни, само че миската изрично отхвърли да е имала сходни проблеми.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР