Миската Лидия Иванова, чиято снимка в македонска народна носия в

...
Миската Лидия Иванова, чиято снимка в македонска народна носия в
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър хлътна по миската Лидия Иванова - най-красивата жена в Европа

Миската Лидия Иванова, чиято фотография в македонска национална носия в последните дни обикаля в обществените мрежи като контрапункт на новата "Мис България " Тамара Геогиева, е била съмнително близка с Джъстин Бийбър, издават от обкръжението й.

Лидия бе коронована за Най-красива жена в цяла Европа през 2015 година на провелия се в Ню Йорк конкурс, на който сграбчва короната след оспорвано съревнование с над 20 хубавици. Модният конгрес в мегаполиса бил първият, на който русокоската се явява в живота си.

Българката живее в Съединени американски щати, а с Бийбър се срещнали инцидентно. "Бях в ресторант и той беше на прилежащата маса. Аз желаех да си направя фотография с него, след което той пристигна при мен и реши да ми изиска телефона, а по-късно ме предложения на празненство ", показа хубавицата. Видяли се още един път на вечеря в изтънчен ресторант в Бевърли Хилс. Красавицата обаче пази не толкоз своя, колкото персоналния живот на Джъстин, към който непрестанно има спекулации, и крие какво се е случило по-късно.

Бийбър обаче не е единствената холивудска звезда в листата от близки познати на Лидия, която следва медицина в Лос Анджелис и мечтае да специализира пластична хирургия. Иванова се познава още с Чарли Шийн, със Супермен от "Човек от стомана " - Хенри Кавил (на фотографията долу). А също и с братята близнаци Дийн и Дан Кейтън, създатели, притежатели и креативен вдъхновители на марката "Dsquared ", за среща с които родните плеймейтки единствено могат да ти мечтаят.

Освен, че изучавам в Ел Ей, Лидия посещава една от най-хубавите школи по актьорско майсторство, от която дипломи имат Брад Пит, Нина Добре, Хали Бери и Бионсе. Снимки можете да видите ТУК!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР