Миската бе забелязана усмихната и щастлива в Париж, а от

...
Миската бе забелязана усмихната и щастлива в Париж, а от
Коментари Харесай

Гуркова захвърли траура

Миската бе видяна усмихната и щастлива в Париж, а от черните облекла няма и помен. По-малко от месец след показния разстрел на брачна половинка си Джордже Михалевич, моделката Наталия Гуркова захвърли траура, написа „ Галерия “. В края на предишния месец миската е била в Париж по работа дружно с пиара Наско Лазаров и стилната шефка Ирина Папазова. Нищо от държанието или външния тип на Гуркова не издавало да скърби.



„ Беше усмихната, наконтена, с красива блестяща рокля. Нямаше жалейка “, описват очевидци, които я засекли на летището в Париж. Това проличава и от фотографията, с която „ Галерия “ разполага – фотосът е сниман на 19 октомври – тъкмо 25 дни след убийството на брачна половинка й. Близки до Джордже също били възмутени от бързото възобновяване на миската. „ Никакво състрадание… Не е минал и месец! Това в действителност е доста тъжно “, въздъхнаха родственици на сърбина.

Свекървата: Наталия се бои да живее!

Междувременно Гуркова приключи и мълчанието си в медиите. Пред седмичник Мис България 1998 отхвърли брачният партньор й да е бил погубен поради бизнеса му. По думите й Михалевич е станал инцидентна жертва на жестоката престъпност в Йоханесбург. „ Той просто не е имал шанс, попаднал е в престрелка “, описа Гуркова.

Джордже Михалевич бе разстрелян на 24 септември в град наоколо до Йоханесбург. Килърите са били двама и са преследвали колата на сърбина с мотор „ Кавазаки “. Стреляли са право в Михалевич. Според главната версия на полицията убийството има връзка с бизнеса на Джордже с диаманти и платина. Макар приживе да твърдеше, че активността му е чиста, медиите в Йоханесбург са на друго мнение.

Килъри разстреляха мъжа на Гуркова

Преди близо 3 години плъзна мълва, че бащата на Михалевич бил похитен и пребит. След случая брачният партньор на Гуркова я изпратил дружно с децата да живеят в България. Тогава миската отхвърли слуховете и съобщи, че се е прибрала по други съображения. Ако е получавала закани, е разумно да твърди, че убийството на Джордже е било случайност, разсъждават в подземните среди.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР