Миската Алина Дуарте, която стана популярна като асистентка на Иван

...
Миската Алина Дуарте, която стана популярна като асистентка на Иван
Коментари Харесай

Миска направи на пух и прах известен наш продуцент, основател на Шоуто на Слави

Миската Алина Дуарте, която стана известна като асистентка на Иван и Андрей в " Сблъсък ", избухна с ядосан пост на страницата си във Facebook. Поводът е спор с Евтим Милошев. Най-вероятно става въпрос за пари и неточно отношение от страна на продуцента, а пострадала е Дуарте.

Ето какво написа " Мис лято 2013 “:

Ето тук в този момент намерено ще заявя пред всички, че ЕвтиН Милошев е шарлатанин, а всички негови подчинени играят на дребно, като прибират пари от хонорара на актьорите и статистите си!

Ако в миналото ви предложат да се снимате в Откраднат живот или различен бг сериал на гореспоменатият продуцент - не ходете! 

Без значение, че имате подписан контракт и буквено и цифрено указан хонорар, след това си удържат пари за тях, под предлог, че би трябвало да платят налог за вас, без да упоменат авансово за това.

Милошев е измежду създателите на " Шоуто на Слави “. В интервала до 2006 година Милошев има съществена роля като продуцент и в реализацията на предаванията " Каналето “ и " Хъшове “ по Българска национална телевизия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР