Мисията спасяване на българския туризъм определено се превърна в политическо

...
Мисията спасяване на българския туризъм определено се превърна в политическо
Коментари Харесай

Политическите оферти да ходим на Черно море валят - вече има идея за 210 лв. ваучер на човек

Мисията " избавяне на българския туризъм " несъмнено се трансформира в политическо надцакване и то в така наречен дребна коалиция на ръководещите - " Обединени патриоти ".
След като Вътрешна македонска революционна организация предложи 100 лева ваучер за отмора на Черноморието ни за всеки работещ на трудов контракт в България, НФСБ подвига мизата, освен това с към този момент импортиран законопроект, който е част от пакета ограничения, които ще минат през Закона за здравето! Партията на Валери Симеонов предлага ваучери от 210 лева на човек с трудов контракт, със период от 2 години - тази и 2021 година. Ето и съответните оферти
1. Талони (ваучери) в размер на 210 лева за 7-дневна отмора за всички обществено обезпечени служащи и чиновници като директна мярка за подкрепяне на вътрешния туризъм. Ваучерите ще важат и за 2021 година По 100 лева за всеки възпитаник за зелени учебни заведения, културни и спортни мероприятия.
2. Плажни такъми по цени, понижени най-малко с 50% или безвъзмездни против понижаване на концесионната такса от 50 до 100%.
3. Възможност за понижаване или анулация на туристическия налог от Общинските препоръки на курортните общини след анулация на изключителното състояние.
4. Предимство за безплатна финансова помощ от 3 000 до 10 000 лева и друго безплатно финансиране за хотелиери, ресторантьори, туроператори и туристически сътрудници.
5. Удължаване периода за довеждане докрай на строителството по националните курорти за подготовка на туристическия сезон.
6. Удължаване периода за възобновяване на заплащания или прилагане на туристически услуги от туроператорските компании до една година като антикризисна мярка за избавяне на сектора.
" Считаме, че българският туризъм би трябвало да бъде избавен от българската страна и българските жители ", съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР