Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа е вече по

...
Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа е вече по
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа

" Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " е към този момент по кината и в случай че имаме вяра на първичните проекти на Том Круз, втората част би трябвало да се окаже и последна за франчайза.
 Докога Том Круз желае да снима филми за
Докога ще продължава с " Мисията невъзможна " Том Круз

61-годишният артист няма прекъсване

И това е ненапълно тъжно, тъй като към този момент 27 години - тъкмо толкоз изминаха от премиерата на първия филм, Круз влиза в ролята на Итън Хънт, за който невероятно не съществува като дума. 

Актьорът обаче се закани, че  " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " ще си заслужава гледането и самият той е направил всичко по силите си, с цел да излезем от киното повече от удовлетворени. Във кино лентата Итън Хънт се изправя пред нова невъзможна задача, от която зависи ориста на милиони хора.
 Снимка 625805

Дигитализацията и развиването на технологиите са довели до основаването на Същността - самообучаващ се изкуствен интелект, който е толкоз всесилен, че може да сътвори нов международен ред за негативно време. Разбира се, има такива, които желаят да го управляват, а задачата на Хънт е да предотврати това да се случи.

Вече гледахме и споделихме какво да чакаме от кино лентата, а в този момент ще съберем на едно място всичко най-интересно, което би трябвало да знаем за него съгласно IMDb.

Премеждията

Още през 2019 година Том Круз разгласи, че желае да приключи франчайза с една история, разграничена в два кино лентата. И по този начин фотосите би трябвало да стартират при започване на 2020 година, само че доста бързо бяха прекъснати. Защото тъкмо тогава се случи пандемията от COVID-19.
 Том Круз,
Защо Том Круз наскърбява хора от екипа си

Какво се случи на снимачната площадка на " Мисията невъзможна 7 "

След няколко месеца на доста промени и признати протоколи за сигурност, продукцията продължи работа. Точно тогава обаче изтекоха записи, на които се чува по какъв начин Круз крещи на хора от екипа, тъй като не съблюдават въведените ограничения за сигурност.
 Снимка 625810

За да тече работният развой безпрепятствено и хората да не се заразяват, артистът даже е платил 500 000 $, с цел да наеме круизен транспортен съд, на който да настани целия екип. Но даже след края на фотосите проблемите не завършиха.

Цели четири пъти премиерната дата бе, като от истинската - 23 юли 2021 година, в последна сметка ще забележим филма чааак в този момент.

Новите лица

Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън и Ванеса Кърби са познатите ни от предишните филми лица. Към " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " се причисляват и един куп нови персонажи. Като би трябвало да отбележим, че присъединяване имат и двама българи - Захари Бахаров и Доротея Толева.
 Снимка 625804

Но трима са тези, които вършат най-силно усещане. Първата е Хейли Атуел , която влиза в ролята на Грейс. За персонажа публично не се знае нищо, само че от филмовите откъси и фотосите излиза наяве, че задачата на Итън Хънт ще го срещне директно с Грейс.

Двамата даже дрифтират по улиците на Рим, заключени с белезници за ръцете. Другото ново попълнение е Есай Моралес , който влиза в ролята на Гейбриъл - главният изверг във кино лентата. Като изключим изкуствения разсъдък, несъмнено.
 Снимка 625822

Гейбриъл желае да направи по този начин, че да подчини Същността на волята си и няма да се спре пред нищо, с цел да го направи. Интересното тук е, че ролята е била предопределена за, който обаче е трябвало да се откаже от нея поради уговорките си към сериала " Велика ".

Това пък се оказа трета огромна роля, с която артистът се разминава в границите на няколко години. Първо не му се е получило да бъде Батман, а по-късно нещата са се разпаднали, с цел да взе участие в " Топ Гън: Маверик ".
 Снимка 625808

Пом Клементиеф е третото ново лице, като тя влиза в ролята на Парис. Лоша е и това проличава от филмовите откъси, когато размахва застрашително тръба пред лицето на Итън Хънт, което значи, че ще се опита да направи задачата му още по-невъзможна.

Какви са първите реакции към " Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа "

След премиерата в Рим

Общото сред Клементиеф и Хейли Атуел е, че и двете са взели участие във филми на Marvel. Пом е Мантис във филмите за " Пазителите на галактиката ", а Хейли - Пеги Картър - обичаната на Капитан Америка.
 Снимка 625821

Хенри Черни не е ново лице, само че го загатваме, тъй като ще го забележим за първи път от 27 години още веднъж във филм от франчайза. За първи и досега финален път той се появи като Юджийн Китридж в " Мисията невъзможна " (1996 г.)

Най-опасната каскада в историята на киното

Том Круз е прочут с това, че държи самичък да извършва каскадите си. Нещо, което през годините му е коствало доста контузии. Така да вземем за пример си чупи глезена, скачайки от покрива на една постройка върху този на друга в " Мисията невъзможна: Разпад ". 

В  " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " артистът е решил да надмине себе си. В продължението на няколко години се е подготвял да извърши каскада, която екипът на кино лентата дефинира като най-голямата и рискова в историята на киното.
 Том Круз,
Том Круз и най-голямата каскада в историята на киното

Том Круз е популярен

За нея Том Круз би трябвало да се ускори с мотоциклет по особено построена рампа и да скочи от канара. И го прави. Съвсем в действителност. Въпросната канара се намира в Норвегия, а през септември 2020 година при подновяването на фотосите.
 Снимка 625815

Цяла една година артистът е прекарал в подготовка за каскадата, правейки десетки скачания с парашут и обиколки с мотоциклет по особено построено трасе. Магията на компютърните резултати е влезнала в приложимост единствено, с цел да наподобява рампата като канара, само че всичко останало е напълно реалистично.
анкета
Ще гледате ли " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа "?
Да, струва си най-малкото поради каскадата с мотора Не, първите филми бяха по-вълнуващи Екшън като екшън Том Круз от дълго време не ми е приветлив
Да, струва си най-малкото поради каскадата с мотора

Не, първите филми бяха по-вълнуващи

Екшън като екшън

Том Круз от дълго време не ми е приветлив

Бюджет и времетраене

Това, което се знае за бюджета, е, че той е в границите на към 290 милиона $. Сума, повишена доста поради пандемията, затрудненията към снимачния развой и многото отлагания. Това го трансформира в най-скъпия филм от всички шест от франчайза, излезли досега. Също по този начин е най-високобюджетния, в който Том Круз е взел участие.

Какво да чакаме от " Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа "

Итън Хънт се впуска в последната си и най-опасна задача

Със своите 2 часа и 43 минути (163 минути) " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " ще бъде и най-дългия филм от поредицата. Досега тази купа се държеше от " Мисията невъзможна: Разпад " (2018 г.), която спря часовниците на 2 часа и 27 минути (147 минути).

Режисьор на кино лентата е Кристофър МакКуори, като това ще бъде трети следващ филм от франчайза, на който сяда на режисьорския стол. Преди това го направи за " Мисията невъзможна: Разпад " и " Мисията невъзможна: Престъпна нация ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР