Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа е по кината

...
Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа е по кината
Коментари Харесай

Провал ли е Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа

" Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " е по кината към този момент от няколко дни и немалко хора са имали опцията да се насладят на Том Круз и каскадите във кино лентата.

Какво да чакаме от " Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа "

Итън Хънт се впуска в последната си и най-опасна задача

Очакванията към откриващия уикенд бяха високи, тъй като и оценките на критиците към седмия филм от франчайза също бяха много ласкави. Оказва се обаче, че това не е било задоволително, с цел да се доближат смелите прогнози.

Според  Variety, за периода петък-неделя " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа " е спечелил 56.2 милиона $ от бокс офиса в Съединени американски щати. Което под упованията за най-малко 60 милиона $. Предният филм - " Мисията невъзможна: Разпад " съумя да завоюва за същия интервал от време 61 милиона $.
 Снимка 625813

Но в Съединени американски щати филмът бе пуснат по кината в сряда, а не както всекидневно в петък. Та, за първите пет дни от премиерата си е спечелил 80 милиона $, което е повече от  " Мисията невъзможна: Разпад " за същия интервал. В международен мащаб за пет дни  може да се похвали със 155 милиона $, което общо прави доходи в размер на 235 милиона $.

Нямаше да бъде по никакъв начин зле, в случай че поради всички затруднения към снимачния развой, не бяха изхарчени близо 300 милиона $ за основаването му. И това е сумата преди маркетинг и разпространяване.

Всичко най-интересно от " Мисията невъзможна: Пълна отплата – част първа "

Кои са най-интересните детайлности

Поне все още наподобява по този начин като че ли седмият филм се движи в един коловоз с последния филм за Индиана Джоунс, който досега може да се похвали с едва 302.4 милиона $ доходи. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР