Мисията на Йордан Йовчев да сватоса двама от участниците във

...
Мисията на Йордан Йовчев да сватоса двама от участниците във
Коментари Харесай

Пламва ли любов във „Фермата“?

Мисията на Йордан Йовчев да сватоса двама от участниците във „ Фермата “ - Александър и Александра, лека-полека май е напът да се увенчае с триумф.

Двамата млади, които всички чакат най-сетне да споделят благосклонностите си един с различен, имаха шанса да останат уединено, а това се случи по време на дневната паша.

По предписание на фермера на седмицата Милена, съименниците се поразходиха в пасището в компанията на кози и овце. Милото отношение на Александър към животните несъмнено не остана неусетно от спътницата му и тя побърза да показа възхищението си от видяното.

Забавно е с всички тези непокорни животни. Сашо се отнася доста галантно с овцете, като че ли е с кадифена ръкавица. Интересното е, че по този начин се отнася и с дамите във „ Фермата “. Не знам обаче дали ги разграничава. Има фино възприятие за комизъм и е благородник даже и с животните “, с усмивка и леко хапливо възприятие за комизъм разгласи Александра.

Самоопределилият се като интроверт в шоуто също не скри благосклонностите си към къдрокоската. „ Алекс я усещам като най-близкия ми човек тук, доста ми е прелестно с нея “, съобщи Сашо. Той прояви романтика и благородство към съфермерката си, подарявайки й красиво букетче с цветя.

Симпатиите на Сашко и Сашка са явни за всички, само че дали те ще проявят куража, с цел да си го признаят един към различен, ще се разбере занапред.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР