Мисията на световната спортна звезда Йордан Йовчев, който бе вдъхновител

...
Мисията на световната спортна звезда Йордан Йовчев, който бе вдъхновител
Коментари Харесай

Йордан Йовчев напусна Фермата

Мисията на международната спортна звезда Йордан Йовчев, който бе подстрекател и обединител на двете групи участници в четвърти сезон на " Фермата “, завърши в четвъртък вечер и той напусна шоуто. Фермерите се събраха към лагерния огън, с цел да се сбогуват  с олимпийския медалист, който им оказа помощ да вдъхнат нов живот на изоставеното стопанство на дядо Петко, и който съумя да покаже на всеки един участник най-хубавите му качества, с които да стигне до край. По време на престоя си Йовчев въодушеви и сплоти участниците и даде персонален образец и урок по родолюбие на " тукашните “ и на " емигрантите “ и на всички телевизионни фенове.

" Имах страхотни две седмици с вас. Виждам, че всички се хвърляте самоуверено в осъществяването на поставените задания и считам, че доближаването ви стартира. Ще желая амнистия, в случай че съм ви засегнал или обидил с нещо “. С тези думи Йордан Йовчев се сбогува с участниците.

Емоционалната разлъка бе изключително специфична за Лилия, на коята Йовчев завеща тениската си в цветовете на българския байрак, с цел да й вдъхва кураж в живота и в идните тествания във фермата. Преди да си тръгне от " Фермата “ световноизвестният състезател подари и своя фотография с посвещение: " Завинаги един от вас “. " Дните, които прекарах във " Фермата “, бяха извънредно забавни и скъпи за мен, тъй като предаването е доста стойностно и съумях да науча доста както от дилемите, с които се справяхме ежедневно, по този начин и от всеки един от участниците. Надявам се да съм извършил задачата си и да съм съумял да предам на фермерите, че без значение къде си избрал да живееш, би трябвало да показа положителния си опит, тук в България “, разяснява присъединяване си най-хубавият ни гимнастик.  

Освен с страстите към раздялата с вдъхновителя Йордан Йовчев, две от дамите във фермата би трябвало да се оправят и с напрежението към идния втори двубой. В неделя вечер на Арената една против друга ще се изправят русата хала Радилена и определената от нея за конкурент – близначката Ива. Стратегията на фермера на седмицата Милена да в профил първо дамите, които счита за директна конкуренция в шоуто, изуми мъжете и предопредели втора женска елиминационна борба.

В края на седмицата напрежението във фермата пораства, защото следва наставниците Бети и Николай да оценят осъществяването на дилемите под ръковоството на Милена. Начинът, по който тя разпределя и ръководи работата във фермата, среща опозиция, в която най-яростни нейни критици са Ивайло Караньотов и Христина. Каква оценка ще слагат на работата в стопанството наставниците и кой е непредвиденият посетител, който ще посети фермата през нощта, ще стане ясно в довечера от 21.00 ч. по bTV.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР