Мисията на Международната организация по миграция (МОМ) в България дари

...
Мисията на Международната организация по миграция (МОМ) в България дари
Коментари Харесай

Международната организация по миграция дари на МВР автомобили

Мисията на Международната организация по миграция (МОМ) в България подари през днешния ден транспортни средства на Дирекция " Миграция " към Министерството на вътрешните работи за подсилване потенциала на институцията в положителното ръководство на миграционните потоци. Това оповестиха от пресцентъра на организацията.

Дарени са пет 9-местни буса и четири 23-местни рейса. Целта на дарението е да подкрепи Дирекция " Миграция " в дейностите й по посрещане и банкет на жители на трети страни и да усъвършенства оперативно транспортните благоприятни условия на дирекцията.

" Работата по обслужване потребностите на мигрантите и цялостното ръководство на миграционната обстановка е извънредно динамична. Тя изисква цялото належащо внимание, в това число до транспортното съоръжение, в случай че желаеме да осигурим безпрепятствено протичане на оперативните действия, в благозвучие с филантропичните правила ", е показал Радослав Стаменков, началник на Мисията на МОМ за България, представен в известието.

Церемонията по предаването на колите се е състояла в навечерието на Деня на мигранта - 18 декември. Дарението на транспортните средства е по план " Продължаващо възстановяване на потенциала за банкет на българската система за ръководство на убежището и миграцията ", финансиран от Европейската комисия по Механизма за незабавно подкрепяне по фонд " Убежище, миграция и интеграция ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР