Мисия с целуване на цялото тяло в къщата на Биг

...
Мисия с целуване на цялото тяло в къщата на Биг
Коментари Харесай

Гаджето на Петя Дикова се гаври с Албена Вулева

Мисия с целуване на цялото тяло в къщата на Биг Брадър сподели нелицеприятни истини за част от съквартирантките. Те трябваше да се съблекат по бански, с цел да могат да поемат допустимо най-вече целувки по кожата си. Дамите го направиха без да се замислят, само че феновете останаха много разочаровани от метода, по който изглеждаха. Дори изкусителката Емануела развя целулит, само че най-вече рецензии заслужи Албена Вулева.



Тя сподели огромни паласки и очевидно наедряла снага. „ Албена изглеждаше по-добре в предния сезон”, разяснява зрителката Христина Николаева. Запуснатият външен тип на някогашната журналистка се трансформира в прицел за насмешки и от страна на Илиян Любомиров, гаджето на Петя Дикова. В момента той е ководещ в предаването „ На кафе” и като подобен дефинира фигурата на Албена като „ свлачище”.

Явно обичаният на щерката на Аня Пенчева не желае да бъде запомнен като благородник, тъй като продължи с нападките си към някогашната водеща на „ Сигнално жълто” като напомни шлагера на „ Ъпсурт” „ хигиена нулева-все едно съм бил с Албена Вулева”. 42-годишната Албена очевидно скоро не е влизала във фитнес, само че в случай че желае още веднъж да се върне на екран ще би трябвало да го направи незабавно.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР