Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“- с

...
Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“- с
Коментари Харесай

Николай Шушков: Целта ми е да създам условия за нови и добре платени работни места

„ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “- с това обръщение започва акцията на самостоятелния претендент за кмет Николай Шушков. Стотици жители се включиха в откриващото събитие пред Регионалния исторически музей в града. С доста въодушевление известни музикални и фолклорни реализатори сервираха поздравите и пожеланията си за триумф в предизборната конкуренция на претендента с номер 74 в бюлетината.

Бившият регионален шеф и някогашен заместител районен министър е повдигнат от впечатляващ Инициативен комитет, в който влизат културни и спортни дейци, общественици, лекари, адвокати.

„ Всички живеем тук и виждаме икономическия крах на Благоевград. На първо място слагам възобновяване на индустриалния гръбнак на града и привличането на нов бизнес. Повече от 10 000 наши съграждани в последните години работят отвън общината. Целта е да ги задържим тук и да създадем нови и добре платени работни места, които да подобрят качеството на живот в града “, сподели Николай Шушков. Той акцентира, че преди години са построени две промишлени зони в Благоевград и означи, че първостепенна задача ще му бъде да направи обзор на положението им и да разберем за желанията на техните вложители. „ Паралелно с това ще стартираме построяването на нова модерна индустриална зона, в която общината ще взе участие с апортна вноска със земя и ще построи всички нужни връзки и инфраструктура “, изясни още Шушков.

Привличането на вложения в стопанската система на града; съвременен образ посредством поддържане и развиване на приветлива градска инфраструктура; повишение равнището на обществените услуги на общината; разширение на обсега на общественото включване; грижа и за най-засегнатите от обществената неправда, фокус върху образованието духовността и спорта. Това са главните цели на претендента за кмет Николай Шушков.

„ От позицията си на преподавател, на художник, зная, че за триумфа на всяко едно начинание човек би трябвало да има в себе си редица личностни качества. Заставам зад Николай Шушков като самостоятелен претендент за кмет, тъй като зная, че той е човек крепко стъпил на земята “, сподели от името на Инициативния комитет Димитрина Гошева. Председателят на комитета и някогашен кмет на града Лазар Причкапов даде скъпи препоръки на Николай Шушков: „ Не давай обещания, които не можеш да изпълниш. слушай хората, гледай ги право в очите, не отхвърляй в никакъв случай това, което те желаят от теб – то може да не може да стане в този миг, може да не стане в никакъв случай, само че дай на хората отговори! Дай им вяра! Вярвай в хората! “

Николай Шушков благодари за поддръжката на Българска социалистическа партия и на коалиция „ Левицата “ и заявява подготвеност да одобри поддръжката на всички партии, организации и жители, за които Благоевград е задача.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР