Мисис Бургас Юнивърсъл 2017 Донка Стоянова внезапно е починала в

...
Мисис Бургас Юнивърсъл 2017 Донка Стоянова внезапно е починала в
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Тази нощ внезапно почина българска Мисис 2017…

Мисис Бургас Юнивърсъл 2017 Донка Стоянова ненадейно е умряла в нощта на 28-и против 29-и декември, оповестяват околните й. Донка напусна този свят едвам на 54 години – в разцвета на силите си, месеци, откакто завоюва короната за най-красивата омъжена бургазлийка.

Не беше известно да е имала здравословен проблем, оповестява “Флагман”.

Трагедията е голяма за околните й. Ето по какъв начин оповестиха те за кончината й:

Една красива душа в толкоз нежно тяло си отиде от нашия неправдив свят.

Заради острия си и язвителен звук нямаше изключително доста другари. Нито пък и роднините и я долюбваха. Но в никакъв случай не е споделила нещо погрешно. Истината рядко ти печели другари. Тя беше обичана единствено от душите търсещи истина и раздаващи обич. Всеки различен – непосредствен, отдалечен, родственик, чужд.. я наскърбяваше и проклинаше за смелостта и силата и да бъде себе си. А тя остана себе си до дъно.

Пишем това за заинтригуваните – опечалени или злорадстващи. Не тъй като желая да ви видя към нея в този миг. Тя всички обичаше и нямаше неприятни планове към никого, само че никого и не желае да вижда. Нито приживе, нито в този момент.

Ще бъде заровена от мен, брат ми, татко ми и майка си. Всички останали няма да бъдат върнати, само че да не не помнят, че не са мечтани.

Мир на душата и!


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР