"Мисис България Земя 2018" Роксана Кирилова бе отличена с приза

...
"Мисис България Земя 2018" Роксана Кирилова бе отличена с приза
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова получи приза „Business and Fashion Woman“

"Мисис България Земя 2018 " Роксана Кирилова бе отличена с наградата „ Business and Fashion Woman “ на блестяща гала по разпределяне на третите годишни награди „ Business & Fashion Awards “.

Наградите се раздават на най-успешните персони, компании и марки за 2018-а година, както в бизнес сферата, по този начин и в модата, като задачата на уредниците е по този метод да поощрят развиването на бизнеса в България.

„ За мен тази премия е доста персонална, тъй като напъните които поставям за себе си и за външния си тип, както и в професионалната сфера са оценени. Трудно е, несъмнено да бъда това, което съм, само че несъмнено си заслужава след подобен приз. Жената е израз на характерност, грациозност, жанр и професионализъм и постоянно ще ходя в тази посока, показвайки и доказвайки качествата на "Силната жена " “, споделя Роксана Кирилова, която блестеше във fashion рокля на дизайнера Стоян Радичев.

Мисис България работи в областта на застрахователният бизнес у нас към този момент 10 години, като осигурителен сътрудник. Тя има три висши образования в областта на стопанската система – „ Счетоводство и надзор “, „ Застраховане “ и „ Социален мениджмънт “.

Като майка на 8-годишен наследник, работеща жена и носителка на купата „ Мисис България “, Роксана поддържа няколко благотворителни дела.

Във Фондация” Мечта за дете”- подкрепя двойки с реппродуктивни проблеми. Операция “Плюшено мече”, в помощ на деца, които порастват в домове, надалеч от майчина обич и за дечица в неравностойно състояние. Суверенен Орден на Свети Йоан,Рицари на Малта-чиято цел е да популяризира правилата на човечност и достойнство посредством разнообразни благотворителни акции. Каузата на съдружие ”Вярвам в теб” против домашното насилието над дами и на работното място и интернационалната благотворителна акция #OneVoice, която също е обвързвана с тази идея.

Роксана Кирилова е член е на Дамски клуб "Бизнес на високи токчета ".

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР