Мисис България - Вселена Мари Вачева участва в най-новия клип

...
Мисис България - Вселена Мари Вачева участва в най-новия клип
Коментари Харесай

Мари Вачева се снима в новия клип на Анелия

Мисис България - Вселена Мари Вачева взе участие в най-новия клип на фолк звездата Анелия.

Най-красивата омъжена българка за 2017-а показа кадър от бекстейджа по време на фотосите и написа: "New video ANELIA back stage. " На друга фотография Вачева е в компанията на Мис България 2005 Роси Иванова, само че не излиза наяве дали и другата хубавица се снима в плана. Засега всичко към видеото се пази в безспорна загадка, както от Екипа на Анелия, по този начин и от самата Мисис България.

Участието на Мари Вачева в сходен план не е изненада. Като фото модел, Вачева е била лице на доста известни български марки. В последните години тя живее в Австрия и ръководи фамилен бизнес. След като завоюва купата Мисис България – Вселена, Мари прекарва много време в България, поради уговорките си към акцията #onevoice.

След къса ски почивка в тузарския швейцарски курорт Цермат, Мари Вачева се е захванала с подготовката си за присъединяване си в най-престижния международен конкурс за омъжени дами Мисис Свят, който ще се организира в края на лятото във Виетнам.

Миската ще показа България в конкуренцията на хубавици от целия свят, написа Blife. Вачева работи и над записа на видео, в което ще презентира акцията #onevoice, ориентирана против домашното принуждение над дами и деца, на която е българският дипломат. Скоро на уеб страницата на състезанието Мисис Свят ще стартира и гласуването за участничките.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР